Πολιτικη & Οικονομια

Ο Σπύρος Πέγκας συζητά με τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Σταύρο Θεοδωράκη

«Πόλη ανοιχτή, κοσμοπολίτικη, σε ανάπτυξη και χαρούμενοι δημότες. Οι... 3 λέξεις μου για τη Θεσσαλονίκη του αύριο»

27003-59245.jpg
Σπύρος Πέγκας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σπύρος Πέγκας συζητά με τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Σταύρο Θεοδωράκη

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο Σπύρος Πέγκας συζητά με τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Σταύρο Θεοδωράκη για την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης

Πόλη ανοιχτή, κοσμοπολίτικη, σε ανάπτυξη και χαρούμενοι δημότες. Οι... 3 λέξεις μου για τη Θεσσαλονίκη του αύριο. #ΘεσσαλονίκηΓιαΌλους. Ένα βίντεο από την απολαυστική συζήτηση που είχα με τις... κακές παρέες μου, τον κυρ Γιάννη και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Σπύρος Πέγκας σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στα πανεπιστήμια του Φράιμπουργκ και του Μονάχου. Εργάστηκε στο γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στις Βρυξέλλες και επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση Galerie Ντόρα Πέγκα, εξελίσσοντάς την από μία τοπική επιχείρηση χειροποίητων χαλιών σε μία πανελλήνιας εμβέλειας εταιρεία. Με την εμπειρία που του έδωσαν οι θέσεις του αντιδημάρχου στη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη, με στόχο να δημιουργήσει μια πόλη συμπεριληπτική, που θα αποτελεί κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, διεκδικεί την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συμπολιτών του για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε στην Athens Voice με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ