Πολιτικη & Οικονομια

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | H αξία και το impact του τμήματος Customer Support

Μια συζήτηση με την Customer Support Director της Novibet, Αφροδίτη Πίνα

themis_sarantaenas_marketing_consultant_2_2.jpg
Θέμης Σαρανταένας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Tα podcasts «Marketing & Business Tips» της Athens Voice με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα είναι η στήλη που φιλοδοξεί να εμπνεύσει επιχειρηματικά, να σας δώσει ιδέες, συμβουλές αλλά και ερεθίσματα για να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες.

Με απλά λόγια, χωρίς ορισμούς, με άξονα την ελληνική πραγματικότητα και πάντα με ρεαλιστική προσέγγιση κάθε εβδομάδα αναλύεται σύντομα και ένα διαφορετικό επιχειρηματικό θέμα.

Με αφορμή, λοιπόν, την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που γιορτάζεται κάθε πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας προσκαλεί στο studio της Athens Voice την Customer Support Director της Novibet, Αφροδίτη Πίνα, και συζητούν πώς μια Tech εταιρία, 100% πελατοκεντρική εφαρμόζει με επιτυχία τις τεχνικές εξυπηρέτησης των πελατών της.

Η Novibet αναδεικνύει την αξία και το impact του τμήματος Customer Support με μια σειρά από δράσεις που στο επίκεντρο έχουν τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μάλιστα, η Novibet αποτελεί από την πλέον βραβευμένες εταιρείες του κλάδου έχοντας συγκεντρώσει έξι Excellence Awards από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών σε κατηγορίες όπως CS Team of the Year, Best Omni-channel Customer Support, Customer Call Center of the Year.

Στην συζήτηση αναλύθηκε η σημασία του Customer Support για τους οργανισμούς που έρχονται σε άμεση επαφή με τον πελάτη, καθώς και ο ρόλος του στη Novibet. Παρατέθηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα μεθόδων που εφαρμόζονται στην εταιρεία, ενώ ταυτόχρονα επισημάνθηκαν οι διαρκείς προκλήσεις που μεταβάλλουν το τοπίο. Έγινε επίσης αναφορά στους εργαζόμενους της Novibetμε περισσότερους από 750 ανθρώπους που εκπροσωπούν 18 διαφορετικές εθνικότητες– καθώς και στην εταιρική κουλτούρα και την εξέλιξή τους. Αναδείχθηκε η σημασία της κουλτούρας στη μετάδοση των αξιών της εταιρείας στους πελάτες μέσω των εκπροσώπων πρώτης γραμμής και το πώς η Novibet εξασφαλίζει την ομοιογενή ποιότητα εξυπηρέτησης. Παράλληλα, η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς, αλλάζοντας τη δυναμική της εξυπηρέτησης πελατών, με τη Novibet να ενσωματώνει τις τεχνολογικές καινοτομίες, προσφέροντας έτσι μια ανανεωμένη εμπειρία στον πελάτη. Τέλος, η Αφροδίτη Πίνα μοιράστηκε τις προβλέψεις της για το μέλλον του τομέα της εξυπηρέτησης πελατών και το πώς η Novibet σχεδιάζει να υψώσει τον πήχη ακόμα περισσότερο.

Ένα podcast γεμάτο έμπνευση, ιδέες και tips και κάθε επιχειρηματία που θέλει να βελτιώσει την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών του. Μην το χάσετε!

Novibet

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ