Πολιτικη & Οικονομια

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Με έσπρωχναν οι οπερατέρ του Κασσελάκη»

Η υφυπουργός Παιδείας απάντησε στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για την «απρόσκλητη» παρουσία της στο ειδικό σχολείο στην Καλλιθέα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Δόμνα Μιχαηλίδου  μίλησε για την αντιπαράθεση με τον παλιό συμμαθητή της, Στέφανο Κασσελάκη

Νέα απάντηση έδωσε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε με τον Στέφανο Κασσελάκη, έπειτα από επίσκεψη του δεύτερου σε σχολείο ΑμεΑ στην οποία ήταν και η ίδια παρούσα.

«Έχω τη θεσμική υποχρέωση να είμαι παρούσα όταν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται μία δημόσια δομή της χώρας. Έχω καθήκον, χρέος, να είμαι εκεί στη συζήτηση που έχει με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς», δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι: «όταν πριν από τρία χρόνια είχε κάνει επίσκεψη στο ΠΙΚΠΑ Βούλας ο Αλέξης Τσίπρας, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης την «έκοψε» από το βίντεο της επίσκεψής του, η κ. Μιχαηλίδου είπε: «Το ότι με έσβησε από το βίντεο ή ότι με έσπρωχναν οι οπερατέρ είναι το λιγότερο, το πρόβλημα είναι ότι ένας άνθρωπος της δικής μου γενιάς έδωσε λύσεις τύπου "θα βρω νέα αίθουσα, θα βάλω air condition"».

Στον αντίποδα, πρόσθεσε ότι ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, «πήγε σε 30 σχολεία της Θεσσαλίας την προηγούμενη ημέρα, χωρίς κάμερες. Το ίδιο και εγώ».

Στη συνέχεια, η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο Εργαστήρι στην Καλλιθέα άνοιξε πριν από 5 χρόνια, από τον ΣΥΡΙΖΑ». Και πρόσθεσε: «Μπορούμε να αλλάξουμε εκεί τα πράγματα. Το να αλλάξει η τοποθεσία… Εξαρχής δεν έπρεπε να είναι εκεί. Πρέπει ο δήμος, που είναι αρμόδιος, να κάνει ορισμένα πράγματα. Το θέμα είναι να συζητήσουμε όλοι μαζί και να βρούμε λύσεις. Οχι για τα επικοινωνιακά τεχνάσματα».

Η υφυπουργός Παιδείας αποκάλυψε ότι ήταν συμμαθητές με τον κ. Κασσελάκη και τον γνωρίζει από 8 ετών.

Τέλος, είπε: «Μακάρι να είχαμε ένα μαγικό ραβδί όλοι και να βρίσκαμε γρήγορα λύση. Ένα ακίνητο προσβάσιμο με σωστές προδιαγραφές δεν βρίσκεται σε μία εβδομάδα. Είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα».