Πολιτικη & Οικονομια

Δ. Μιχαηλίδου για Κασσελάκη: Δεν ήμουν καλεσμένη του, τον υποδέχθηκα ως όφειλα

Η απάντηση της υφυπουργού στα σχόλια περί «απρόσκλητης» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δ.Μιχαηλίδου για Κασσελάκη: Δεν ήμουν καλεσμένη του, τον υποδέχθηκα ως όφειλα
© Eurokinissi / Γιώργος Κονταρίνης

Μιχαηλίδου:Δεν ήμουν καλεσμένη του Κασσελάκη, τον υποδέχθηκα ως όφειλα - Η απάντηση της υφυπουργού στα σχόλια περί «απρόσκλητης» 

Την απάντησή της έδωσε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Δόμνα Μιχαηλίδου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος νωρίτερα με μία ανάρτηση του αναφέρθηκε στη χθεσινή επίσκεψή του στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, όπου τον υποδέχθηκε η κ. Μιχαηλίδου, χαρακτηρίζοντάς την «απρόσκλητη».

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα τονίζει: «Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου:

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Άρα; “Απρόσκλητη” η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα.

Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ;

Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση».

Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα...

Posted by Δόμνα Μιχαηλίδου - Domna Michailidou on Thursday, September 28, 2023

Η ανάρτηση του Σ. Κασσελάκη για την παρουσία της Δόμνας Μιχαηλίδου στο σχολείο ΑΜεΑ και το «κόψιμο» από το βίντεο

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε νωρίτερα σήμερα στα δημοσιεύματα για την κοινή παρουσία με την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε σχολείο ΑΜεΑ εχθές Τετάρτη (27.9). Ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε ότι η υφυπουργός εμφανίστηκε απρόσκλητη στο σχολείο. 

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.
Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός» γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Πώς μετέφερε την επίσκεψη ο Στέφανος Κασσελάκης

Την επίσκεψή του σε σχολείο ΑμεΑ στην Καλλιθέα έδειξε σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, χωρίς ωστόσο να δείξει την υποδοχή του από τη Δόμνα Μιχαηλίδου. Αντίθετα, δείχνει μόνο τη δική του εμφάνιση και διαλόγους με τους εκπαιδευτικούς, ενώ έχει κόψει εντελώς στο βίντεο την υφυπουργό Παιδείας.

Σε δική της ανάρτηση πάντως η Δόμνα Μιχαηλίδου έδειξε φωτογραφία της με τον Στέφανο Κασσελάκη στο σχολείο της Καλλιθέας. Στην ανάρτησή της έγραψε ότι υποδέχθηκε «σήμερα τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ