Πολιτικη & Οικονομια

«Η κ. Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη» λέει ο Στ. Κασσελάκης για την επίσκεψη σε σχολείο ΑΜεΑ

Η απάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δημοσιεύματα

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Δ. Μιχαηλίδου υποδέχθηκε στο σχολείο ΑμεΑ τον Στ. Κασσελάκη αλλά εκείνος την έκοψε από το βίντεό του
© Instagram

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση για την παρουσία της Δόμνας Μιχαηλίδου σε σχολείο ΑΜεΑ και το «κόψιμο» από το βίντεο

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σήμερα στα δημοσιεύματα για την κοινή παρουσία με την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε σχολείο ΑΜεΑ εχθές Τετάρτη (27.9). Ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει ότι η υφυπουργός εμφανίστηκε απρόσκλητη στο σχολείο. 

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.
Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός», γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Πώς μετέφερε την επίσκεψη ο Στέφανος Κασσελάκης

Την επίσκεψή του σε σχολείο ΑμεΑ στην Καλλιθέα έδειξε σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης χωρίς ωστόσο να δείξει την υποδοχή του από τη Δόμνα Μιχαηλίδου. Αντίθετα, δείχνει μόνο τη δική του εμφάνιση και διαλόγους με τους εκπαιδευτικούς, ενώ έχει κόψει εντελώς στο βίντεο την υφυπουργό Παιδείας.

Σε δική της ανάρτηση πάντως, η Δόμνα Μιχαηλίδου, έδειξε φωτογραφία της μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη στο σχολείο της Καλλιθέας. Στην ανάρτησή της έγραψε ότι υποδέχθηκε «σήμερα τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ