Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης από Κεφαλονιά για κακοκαιρία: Αλαζονεία της κυβέρνησης ότι για όλα φταίει η κλιματική κρίση

Η σκληρή κριτική στο ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει μία φορά κάθε τριακόσια χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρουλάκης στην Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στόχος μας δεν είναι να κερδίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη ΝΔ
Ανδρουλάκης στην Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στόχος μας δεν είναι να κερδίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη ΝΔ © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ανδρουλάκης: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις πλημμύρες σε Μαγνησία και Βόρεια Εύβοια

Στο περιθώριο της περιοδείας του στην Κεφαλονιά, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κάλεσε τον ελληνικό λαό «να στείλει μήνυμα απέναντι στον αυταρχισμό, την αλαζονεία και την ανικανότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη».

O κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι «πριν από λίγες εβδομάδες συντελέστηκε μία βιβλική καταστροφή στη Θεσσαλία. Η απάντηση των κυβερνώντων ήταν ότι δεν μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν, γιατί ένα τέτοιο φαινόμενο συμβαίνει μία φορά κάθε τριακόσια χρόνια.

»Παρόλα αυτά, χθες, πάλι η Μαγνησία και η Βόρεια Εύβοια, βυθίστηκαν. Η απάντηση του κ. Μητσοτάκη ως προς την ανικανότητα να προστατεύσουν τους πολίτες και τις περιουσίες τους, είναι η αλαζονεία και η έλλειψη ενσυναίσθησης. Και αυτό αποκαλύπτεται και από τις δηλώσεις του ότι η κλιματική κρίση είναι μια ευκαιρία για τη χώρα μας προκειμένου να επεκταθεί η τουριστική περίοδος», πρόσθεσε.

«Καλώ τον ελληνικό λαό να απαντήσει και να στείλει μήνυμα απέναντι στον αυταρχισμό, την αλαζονεία και την ανικανότητα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Και μια σημαντική ευκαιρία είναι οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, που έρχονται».

»Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Τον δρόμο που περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τα πραγματικά του προβλήματα σχετικά με την αντιμετώπιση της ακρίβειας, το αυξημένο κόστος διαβίωσης, την κλιματική κρίση» σημείωσε.

Τέλος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είπε ότι «Εμείς είμαστε εδώ για μια αξιόπιστη, προγραμματική, θεσμική αντιπολίτευση, με τον λόγο της αλήθειας και της συνέπειας. Η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να συμβεί το συντομότερο δυνατό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ