«Η κ. Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη» λέει ο Στ. Κασσελάκης για την επίσκεψη σε σχολείο ΑΜεΑ
Η απάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δημοσιεύματα
Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση για την παρουσία της Δόμνας Μιχαηλίδου σε σχολείο ΑΜεΑ και το «κόψιμο» από το βίντεο
Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σήμερα στα δημοσιεύματα για την κοινή παρουσία με την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε σχολείο ΑΜεΑ εχθές Τετάρτη (27.9). Ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει ότι η υφυπουργός εμφανίστηκε απρόσκλητη στο σχολείο.
«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.
Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός», γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης.
Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 28, 2023
Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.
Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την…
Πώς μετέφερε την επίσκεψη ο Στέφανος Κασσελάκης
Την επίσκεψή του σε σχολείο ΑμεΑ στην Καλλιθέα έδειξε σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης χωρίς ωστόσο να δείξει την υποδοχή του από τη Δόμνα Μιχαηλίδου. Αντίθετα, δείχνει μόνο τη δική του εμφάνιση και διαλόγους με τους εκπαιδευτικούς, ενώ έχει κόψει εντελώς στο βίντεο την υφυπουργό Παιδείας.
Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 27, 2023
Δείτε στο βίντεο τις συνθήκες που αντίκρισα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας - σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ. pic.twitter.com/EtOTdrPE25
Σε δική της ανάρτηση πάντως, η Δόμνα Μιχαηλίδου, έδειξε φωτογραφία της μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη στο σχολείο της Καλλιθέας. Στην ανάρτησή της έγραψε ότι υποδέχθηκε «σήμερα τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τελετή με υψηλό συμβολισμό στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας
Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «φρένο» σε σενάρια Τσίπρα και Καρυστιανού
Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη Γενική Γραμματέα Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε μέλη της διοίκησης έκαναν λόγο για σοβαρά ζητήματα θεσμικής λειτουργίας
Η αντιπολίτευση μιλά για «χρηματοδότηση»
Με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή – Στρατηγική συνεργασία σε εκπαίδευση, γλώσσα, ιστορία, πανεπιστήμια
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Επιδοτείται και η μερική απασχόληση
Οι δικαστές θα έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στον φάκελο κάθε υπόθεσης
Η κυβέρνηση έθεσε ως προϋπόθεση για τη συνάντηση να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Τι αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου
Ο Van Weel σε συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη: Η Ελλάδα σημαντικός παράγοντας ασφάλειας
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός για τον νέο ψηφιακό δικαστικό φάκελο
Παραμένει υψηλή η φορολογική επιβάρυνση, παρά τη μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2024
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.