- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Παράταση μίας ώρας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Στις 21:00 θα κλείσουν οι κάλπες
Αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νέου προέδρου
ΕΚλογές ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση στην εκλογική διαδικασία για μία ώρα - Πότε αναμένεται το πρώτο επίσημο αποτέλεσμα
Παράταση για μία ώρα ανακοινώθηκε για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, οι κάλπες θα κλείσουν στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής.
Το πρώτο επίσημο αποτέλεσμα αναμένεται περί τις 22:30 το βράδυ. Μέχρι τις 19:00 το απόγευμα είχαν ψηφίσει τουλάχιστον 122.000 ψηφοφόροι, ενώ ο αριθμός έχει ήδη ανέλθει στις 130.000.
Τι απαντούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στην καταγγελία Κασσελάκη
Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν νωρίτερα την καταγγελία που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από ανάρτησή του στο Χ, σημειώνοντας ότι «οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν στους καταλόγους τα νέα μέλη» που ψήφισαν στον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Συγκεκριμένα, πηγές της Κουμουνδούρου φέρεται να σχολιάζουν ότι δεν υφίσταται ζήτημα σε τέτοια έκταση που να δικαιολογεί αυτή την αντίδραση Κασσελάκη και αυτό γιατί σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αντιπρόσωποι των υποψηφίων. Μάλιστα, τονίζουν ότι υπήρξαν περιπτώσεις 500 ανθρώπων που πήγαν να ψηφίσουν χωρίς να είναι μέλη του κόμματος.
Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι έχουν φτάσει καταγγελίες από νέα μέλη, που παρότι ψήφισαν στον α' γύρο, οι εφορευτικές επιτροπές δεν τα εντοπίζουν στους εκλογικούς καταλόγους.
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία "δεν σας βρίσκουμε", αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών», έγραψε συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης.
-Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να…
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 24, 2023
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.