Κασσελάκης: Πατάω στα βήματα Ανδρέα Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα
Ειρωνεύτηκε την Έφη Αχτσιόγλου, λέγοντας «δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου»
Νέα ανάρτηση Κασσελάκη μετά το ατόπημα για το Κυπριακό, με ειρωνείες κατά της Έφης Αχτσιόγλου και αναφορές σε Ανδρέα Παπανδρέου & Αλέξη Τσίπρα
Μία ημέρα μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το Κυπριακό, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε απαντήσεις με νέο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, αφήνοντας αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου.
Καταρχάς, για άλλη μια φορά δικαιολόγησε το ατόπημα για το «κρατίδιο» στην Κύπρο στο γεγονός ότι γνωρίζει καλύτερα την αγγλική γλώσσα. «Έχω πολλές φορές αρθρογραφήσει στον αμερικανικό Τύπο για τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας δίκαια. Δυστυχώς, η ορολογία στα αγγλικά, είναι εντελώς διαφορετική», αναφέρει σε βίντεό του στο Facebook.
Μάλιστα, στο σημείο αυτό, ο κ. Κασσελάκης ειρωνεύεται την αντίπαλή του στις εσωκομματικές εκλογές, Έφη Αχτσιόγλου, προσθέτοντας: «Δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου».
Στη συνέχεια, αφού παραθέτει τις θέσεις του για θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι: «Εγώ πατάω στην πατριωτική πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα».
Και καταλήγει: «Δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή που να πιστεύει ότι δεν έχει γίνει Γενοκτονία των Ποντίων. Όπως και δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή που να θεωρεί τη μουσουλμανική μειονότητα, τουρκική. Τα ερωτήματα περί πατριωτισμού αλλού, όχι σ’ εμένα».
Δείτε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη:
Απαντάω σε ό,τι χειρότερο γράφτηκε μετά το λεκτικό μου ατόπημα. Όλα εδώ. Μπροστά σας, αδιαμεσολάβητα. 👉«Δεν φταίει...
Posted by Stefanos Kasselakis on Friday, September 22, 2023
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «φρένο» σε σενάρια Τσίπρα και Καρυστιανού
Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη Γενική Γραμματέα Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε μέλη της διοίκησης έκαναν λόγο για σοβαρά ζητήματα θεσμικής λειτουργίας
Η αντιπολίτευση μιλά για «χρηματοδότηση»
Με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή – Στρατηγική συνεργασία σε εκπαίδευση, γλώσσα, ιστορία, πανεπιστήμια
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Επιδοτείται και η μερική απασχόληση
Οι δικαστές θα έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στον φάκελο κάθε υπόθεσης
Η κυβέρνηση έθεσε ως προϋπόθεση για τη συνάντηση να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Τι αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου
Ο Van Weel σε συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη: Η Ελλάδα σημαντικός παράγοντας ασφάλειας
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός για τον νέο ψηφιακό δικαστικό φάκελο
Παραμένει υψηλή η φορολογική επιβάρυνση, παρά τη μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2024
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
«Με τίμησε με την προστασία του σε πολύ δύσκολες στιγμές» - Η συλλυπητήρια δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.