Πολιτικη & Οικονομια

Νέα επίθεση Πολάκη σε Αχτσιόγλου: «Έχεις κατέβει όλη τη σκάλα»

Απάντηση στο σχόλιο της υποψήφιας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «ανθρωποφαγικών επιθέσεων»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Παύλος Πολάκης
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Πολάκης απαντά στην Αχτσιόγλου: Έχεις κατέβει όλη τη σκάλα, δείχνεις τον δρόμο για μαζική υπερψήφιση Κασσελάκη

Δεν έχει τελειωμό ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και του Παύλου Πολάκη, δύο μέρες πριν τον β' γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έφη Αχτσιόγλου, κάτα τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, στράφηκε εκ νέου κατά του Παύλου Πολάκη, χωρίς πάντως να τον κατονομάσει. Παράλληλα, κάλεσε ξανά τον Στέφανο Κασσελάκη να καταδικάσει τον κύριο υποστηρικτή του, κάνοντας λόγο για «ανθρωποφαγικές επιθέσεις» που δέχεται η ίδια από τον βουλευτή τον βουλευτή Χανίων.

«Δεν εκπορεύονται από τον ίδιο. Δεν μπορεί από ένα πρόσωπο να συνεχίσει αυτή την υβριστική τακτική. Ο κ. Κασσελάκης πρέπει να καταδικάζει τέτοιες πρακτικές», ανέφερε η κυρία Αχτσιόγλου.

Η απάντηση Πολάκη: «Έχεις κατέβει όλη τη σκάλα»

H απάντηση του Παύλου Πολάκη στη διεκδικήτρια της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε σε υψηλούς τόνους:

- Όταν τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά και η "ομπρέλα προστασίας" σου, εξαπολύουν καθημερινά εμετικές επιθέσεις στον Στέφανο...

Posted by Παυλος Πολακης on Friday, September 22, 2023

«Όταν τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά και η “ομπρέλα προστασίας” σου, εξαπολύουν καθημερινά εμετικές επιθέσεις στον Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη που τον υποστηρίζουν (με εμένα βεβαίως στο επίκεντρο)…

Όταν δεν καταδικάζεις πρώην βουλευτή -υποστηρικτή σου, που διακινεί fake news πως ο Κασσελάκης ήταν τάχα “συνεργάτης του Κυριάκου” και τον διαψεύδουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και ο Πρετεντέρης…

Όταν πηγαίνεις στον Χατζηνικολάου και αντί να του ζητήσεις να εξηγήσει στους τηλεθεατές πώς επί Μητσοτάκη διέγραψε την υποθήκη που είχε επιβληθεί στο σπίτι του επί ΣΥΡΙΖΑ, για χρέη πάνω από 3εκ. ευρώ ή να τον ρωτησεις αν πλήρωσε καμία δόση από τα χρέη του ,τον σιγοντάρεις όταν λέει “κι εγώ έχω τραβήξει πολλά απ’ τον Πολάκη”…

Όταν βγαίνεις στον ΣΚΑΙ και δηλώνεις ότι “προϋπόθεση για την ενότητα είναι να σταματήσουν οι ανθρωποφαγικές συκοφαντικές επιθέσεις του Πολάκη”…
τότε έχεις κατέβει όλη τη σκάλα…

και δείχνεις καθαρά τον δρόμο για την ανάγκη ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗΣ του Στέφανου Κασσελάκη την Κυριακή 24/9!!»

Email με τις προτάσεις του προς Αχτσιόγλου δημοσιοποίησε ο Κασσελάκης

Νέα απάντηση στη συνυποψήφιά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, δίνει μέσα από τα social media o Στέφανος Κασσελάκης, υποστηρίζοντας ότι έτεινε «χέρι φιλίας», αλλά η κίνησή του αυτή θεωρήθηκε «υποτίμηση».

«Λυπάμαι που θα μιλήσω στενάχωρα. Όμως η αλήθεια είναι ότι όταν έβαζα υποψηφιότητα, δεν φανταζόμουν ότι, δύο μέρες πριν από τις εκλογές, η κατάσταση θα είχε ξεφύγει τόσο. Κρατιέμαι πίσω όλη αυτή την εβδομάδα επίτηδες, γιατί δεν θέλω να δίνω τροφή σε όλη αυτή την ένταση», υπογραμμίζει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Στηρίζω τη συναγωνίστριά μου δημόσια, ακούω "δε με στήριξες". Βλέπω κάθε βίντεό της να στρέφει τα βέλη της σ' εμένα, λες και εγώ είμαι ο Μητσοτάκης. Την αποκαλώ Έφη, όπως τον Αλέξη τον αποκαλώ πάντα Αλέξη, κι αντί για χέρι φιλίας το θεωρεί υποτίμηση. Βλέπω να διακινεί σενάρια, ότι ήμουν συνεργάτης του Μητσοτάκη, και ποιος τη διαψεύδει; Ο Γιάννης Πρετεντέρης!», σημειώνει

Μάλιστα, στο βίντεό του, ο κ. Κασσελάκης δημοσιεύει και ένα email που έστειλε στην Έφη Αχτσιόγλου στις 11 Ιουλίου, λίγο αφότου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της. Ο ίδιος είπε ότι ήθελε «να συνδράμει» στον αγώνα της. Με εξαίρεση την εισαγωγή, οι προτάσεις γράφονται όλες στα αγγλικά, κάτι για το οποίο ο κ. Κασσελάκης ζητά «συγγνώμη»

«Είμαι αναγκασμένος να πω ότι στην Έφη Αχτσιόγλου απευθύνθηκα τον Ιούλιο λίγο μετά την υποψηφιότητά της. Στέλνοντας προτάσεις, για να βάλει, αν ήθελε στο πρόγραμμά της. Να συνδράμω. Να συζητήσουμε. Να είμαι παρών. Είναι σ’ αυτό εδώ το χαρτί το οποίο δημοσιοποιώ Δεν μου απάντησε ποτέ. Είναι δικαίωμά της. Όμως εγώ θεώρησα ηθική μου υποχρέωση να συνεισφέρω στον αγώνα της. Δεν είχα κανένα αυτοσκοπό για αυτοπροβολή. Ήθελα το "μαζί" και δεν το βρήκα», λέει στο βίντεο.

«Ψηφίστε όποιον θέλετε την Κυριακή. Νιώστε την ανάγκη του διπλανού σας να ψηφίσει το αντίθετο από εσάς. Είμαστε ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. Αυτή είναι μία σπουδαία λέξη. Δεν τη σκορπάμε. Αυτή η λέξη από τη Δευτέρα θα μας ενώνει. Αυτή η λέξη είναι η χαραγμένη Αριστερά στην καρδιά μας», καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ