Πολιτικη & Οικονομια

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η Γεωργία Γεννιά και φέρεται να επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ

Διετέλεσε βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Α' Πειραιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργία Γεννιά: Η πρώην βουλευτής Α' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα - Κοντά στο ΠΑΣΟΚ τη θέλουν πληροφορίες.
Κοντά στο ΠΑΣΟΚ εμφανίζουν δημοσιεύματα τη Γεωργία Γεννιά, μετά την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ © Eurokinissi/Στέλιος Μισίνας

Γεωργία Γεννιά: Η πρώην βουλευτής Α' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα - Κοντά στο ΠΑΣΟΚ τη θέλουν πληροφορίες.

Η Γεωργία Γεννιά, πρώην βουλευτής Α' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ieidiseis, είναι θέμα χρόνου η προσχώρησή της στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως μάλιστα αναφέρουν άλλα δημοσιεύματα, η κυρία Γεννιά βρίσκεται εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες σε επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η ανάρτηση της Γεωργίας Γεννιά:

Με ανάμεικτα συναισθήματα και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις, αποχωρώ όσο πιο ήσυχα γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Κατέθεσα σήμερα την παραίτησή μου χωρίς να περιμένω Μεσσίες που θα αλλάξουν με ένα μαγικό ραβδάκι την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του Κόμματος.

Οι πολιτικές και τα προγράμματα, το όραμα για μια κοινωνία Δίκαιη, που θα βγει «όρθια» από την κρίση, με οδήγησαν στην απόφαση πριν από 13 χρόνια να επιλέξω κοινή πορεία με πολλούς συντρόφους που ο καθένας έδωσε την προσωπική του μάχη.

Με ανάμεικτα συναισθήματα και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις, αποχωρώ όσο πιο ήσυχα γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ....

Posted by Georgia Gennia on Tuesday, September 12, 2023



Ήταν ένα Κίνημα όλο αυτό που ζήσαμε αλλά για εμένα προσωπικά τα Οράματα «ξεθώριασαν»…

Με σεβασμό σας υπερευχαριστώ όλες και όλους όσες και όσους με στηρίξατε σε αυτό το ταξίδι και εύχομαι εις το επανιδείν !!

Οι αγώνες συνεχίζονται καθημερινά και δίνονται μέσα στην κοινωνία δίπλα στους συνανθρώπους μας …

Γεωργία Γεννιά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ