Πολιτικη & Οικονομια

Athens Flying Week: Στο κόκπιτ Rafale ο Νίκος Δένδιας

Στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Ταναγρα βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Άμυνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο κόκπιτ του Rafale ο Νίκος Δένδιας
© Twitter/Nikos Dendias

Athens Flying Week: Ο Νίκος Δένδιας επισκέφτηκε την Τανάγρα, παρακολούθησε τις αεροπορικές επιδείξεις και μπήκε στο Rafale

Μέρος του προγράμματος αεροπορικών επιδείξεων, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Athens Flying Week 2023 που πραγματοποιήθηκε το Σαβββατοκύριακο στην 114 Πτέρυγα Μάχης της Τανάγρας, παρακολούθησε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τις ομάδες μεμονωμένων αεροπορικών επιδείξεων της Γαλλίας (Rafale), των ΗΠΑ (F-35), όπως και με την ομάδα «Ζεύς» της Πολεμικής μας αεροπορίας (F-16 Block 52+).

Μπήκε στο κόκπιτ του Rafale

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο Νίκος Δένδιας έγραψε:

«Είχα την ευκαιρία σήμερα να παρακολουθήσω στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα, όπου με υποδείχθηκαν ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος & ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, μέρος του προγράμματος αεροπορικών επιδείξεων, στο Athens Flying Week 2023.

Συναντήθηκα μεταξύ άλλων με τις ομάδες μεμονωμένων αεροπορικών επιδείξεων της Γαλλίας (Rafale), των ΗΠΑ (F-35), όπως και με την ομάδα «Ζεύς» της Πολεμικής μας αεροπορίας (F-16 Block 52+).

Είδαμε εξαιρετικές επιδείξεις από Έλληνες χειριστές μαχητικών αεροσκαφών και πιλότους άλλων κρατών, τα οποία με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση ενισχύουν τις διμερείς σχέσεις με τη χώρα μας. Συγχαρητήρια σε όλους!»

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε, μπήκε στο κόκπιτ του γαλλικού Rafale.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν και συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ