Πολιτικη & Οικονομια

Στο πλευρό του Πατούλη η Στανίση μετά τις «επιπτώσεις» για το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο

«Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από τη στεναχώρια μου για την αδικία»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο πλευρό του Πατούλη η Στανίση μετά τις «επιπτώσεις» για το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο

Κατερίνα Στανίση: Ο Γιώργος Πατούλης δεν έφταιγε για το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο

Στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη βρίσκεται η Κατερίνα Στανίση μετά τα όσα συνέβησαν με το ζεϊμπέκικο του περιφερειάρχη Αττικής κατά την εκδήλωση ομογενών στο Ζάππειο. 

Η τραγουδίστρια εξηγεί πώς συνέβησαν τα γεγονότα, τονίζοντας ότι «από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από τη στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατούλη».

Παράλληλα, σημειώνει πως «όλο αυτό που έγινε είναι πολύ κρίμα και εγώ σαν άνθρωπος είμαι βαθιά πληγωμένη αφού του κόστισε πολλά στην καριέρα του χωρίς να φταίει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πατούλης χόρεψε ζεϊμπέκικο την ώρα που η Κατερίνα Στανίση τραγουδούσε το «Δεν θα ξαναγαπήσω» στην εκδήλωση, την ημέρα που μαίνονταν μέτωπα φωτιάς ανά την Ελλάδα και ειδικότερα εκτυλίσσονταν τα γεγονότα της Νέας Αγχιάλου.

Η Κατερίνα Στανίση υπερασπίστηκε και τον εαυτό της έναντι σχολίων που ακούστηκαν σχετικά με το γεγονός ότι τραγούδησε στο Ζάππειο.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στανίση:

«Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από τη στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατουλη και όσα λέγονται για εμένα και το Ζάππειο.

Η φίλη μου Ανδριάνα Μανέττα, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τον φορέα διοργάνωσης, με κάλεσε να παραστώ για να τιμήσω τις Ελληνίδες του κόσμου, αφού θα ήταν παρουσιάστρια και χορηγός για το The Greek Festival, μετά από επιθυμία της προέδρου.

Με την πρόεδρο μίλησα προσωπικά και ήταν πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα ήμουν εκεί.

Δεν κλήθηκα να κάνω κάποιο πρόγραμμα. Για αυτό δεν πήγα με ορχήστρα.

Στο τέλος της βραδιάς και ενώ ήταν στον χώρο πολύ λίγα άτομα είπα 5 τραγούδια για να τιμήσω και εγώ γυναίκες που ήρθαν από τόσο μακριά, αφιλοκερδώς.

Ο κ. Πατούλης είχε ήδη φορέσει το σακάκι του και έφευγε ο άνθρωπος με τους συνοδούς του.

Τότε τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία και πλησίασα και εγώ ζητώντας του να κάνει 2 στροφές να τις τιμήσει.

Όλο αυτό που έγινε είναι πολύ κρίμα και εγώ σαν άνθρωπος είμαι βαθιά πληγωμένη αφού του κόστισε πολλά στην καριέρα του χωρίς να φταίει.

Για όσους είπαν πως η Στανίση δεν έπρεπε να τραγουδήσει στο Ζάππειο, καλό είναι να δείτε την πορεία μου.

Γιατί ως καλλιτέχνιδα έχω τραγουδήσει από το μικρότερο μαγαζί, στο Madison Square Garden, Ολυμπιακός στάδιο, Ηρώδειο και σε στάδια και Μέγαρα του κόσμου καταφέρνωντας να με αγαπούν σημαντικοί άνθρωποι γραμμάτων και τεχνών. Άτομα με βαθή πνευματικό επίπεδο.

Η μουσική ενώνει και δείχνει την ελληνική φιλοξενία. Όλη τη βραδιά αναφέρθηκαν όλοι στους ομογενείς, τις φωτιές και τα παλικάρια που πέθαναν ηρωικά».

Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατουλη και όσα λέγονται...

Posted by Katerina Stanisi | Κατερίνα Στανίση on Monday, July 31, 2023

O περιφερειάρχης Αττικής έκανε μια ανάρτηση με την οποία ζήτησε συγγνώμη για τον χορό, ωστόσο δεν φαίνεται να επηρέασε την απόφαση του πρωθυπουργού να στηρίξει άλλον υποψήφιο η ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα, υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Η συγγνώμη Πατούλη

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους.

»Ήταν μια κακιά στιγμή για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της...

Posted by Giorgos Patoulis on Friday, July 28, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ