- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Συγγνώμη Πατούλη για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών
Χόρεψε σε εκδήλωση ομογενών στο Ζάππειο που τραγουδούσε η Κατερίνα Στανίση
Γιώργος Πατούλης: Ζήτησε συγγνώμη μετά τα αρνητικά σχόλια για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών - Χόρεψε με Κατερίνα Στανίση το «Δεν θα ξαναγαπήσω»
Συγγνώμη ζήτησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μετά τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε το ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε εκδήλωση ομογενών στο Ζάππειο την Πέμπτη (27/7), την ώρα που μαίνονταν μέτωπα φωτιάς ανά την Ελλάδα και ειδικότερα εκτυλίσσονταν τα γεγονότα της Νέας Αγχιάλου.
Ο Γιώργος Πατούλης χόρεψε το «Δεν θα ξαναγαπήσω» που τραγουδούσε η Κατερίνα Στανίση στην χοροεσπερίδα της 7ης Παγκόσμιας Συνάντησης Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο.
Των οικιών υμών εμπιπραμένων υμείς άδετε….#Πατουλης pic.twitter.com/drOgTpcqAN
— Mariana Pirgioti (@MarianaPirgioti) July 28, 2023
Το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις και ενόχληση στο εσωτερικό της ΝΔ. Διαρροές από την Πειραιώς έκαναν λόγο για επανεξέταση της στάσης του κόμματος έναντι της υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Ωστόσο, ο περιφερειάρχης Αττικής έκανε μια ανάρτηση με την οποία ζήτησε συγγνώμη για τον χορό.
«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου , κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων , ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή , για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη . Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».
Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της...
Posted by Giorgos Patoulis on Friday, July 28, 2023
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως δεν βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να γράψει για τους αγρότες» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Η πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια
«Το κίνημα έχει ως μόνο κριτήριο δράσης το κοινό καλό των πολιτών και τη διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας»
Τα πρώτα καλά νέα πιθανόν να έρθουν από τον Μάρτιο
Διαβάστε την εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού στα social media
Το πρόβλημα που συγκλόνισε το πολιτικό σύστημα
Η συγκινητική κίνηση πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής
Παραμένουν τα τρακτέρ στους δρόμους - «Όχι» σε συλλαλητήριο στην Αθήνα
«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Η ανάρτηση της πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ
Στην Καστοριά βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
«Υπογράφουμε κάθε μέρα συμβόλαιο αλήθειας, έστω και αν μερικές φορές γινόμαστε προσωρινά δυσάρεστοι»
«Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης
Θετικός ή αρνητικός ο απολογισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από μια δεκαετία στα ηνία της ΝΔ;
«Η ΕΕ ξέρει και να επιλέγει έναν ηγέτη όπως ο Πιερρακάκης, που μιλά για "ευρωπαϊκούς πρωταθλητές"» σημειώνει το δημοσίευμα
Τι αποφασίστηκε στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας υπό τον πρωθυπουργό
«Θα μιλήσουμε όταν έχουμε πρόγραμμα και άτομα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.