Πολιτικη & Οικονομια

Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Να μην έχουμε άλλα τέσσερα χρόνια χαμένα»

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Αρκαλοχώρι, σε σχολείο που στεγάζεται σε κοντέινερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης αφού ψήφισε
© EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Εκλογές 2023: Ψήφισε στο Αρκαλοχώρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου, το οποίο στεγάζεται σε ένα κοντέινερ μετά τον καταστροφικό σεισμό, ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στις δηλώσεις που έκανε, ανέφερε: «Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, κάθε δημοκράτη προοδευτικό πολίτη, ό,τι κι αν επέλεξε στις 21 Μαΐου, να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, τη δημοκρατική παράταξη, σε αυτή τη νέα της πορεία. Είναι ο μόνος τρόπος να μην έχουμε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα, με μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και μια αλαζονική πελατειακή κυβέρνηση, που οι επιλογές της αποδομούν καθημερινά το κοινωνικό κράτος. Δεσμεύομαι πως θα είμαι η δύναμή τους, μέσα κι έξω από το κοινοβούλιο με αγώνες, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες, τις ελπίδες και τις ανάκγες τους. Η δημοκρατική παράταξη, όσο πιο ισχυρή είναι σήμερα το βράδυ, θα υπάρχει αξιόπιστη και προοδευτική δύναμη απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στην αναξιοκρατία, απέναντι στην αδιαφάνεια τα επόμενα χρόνια».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctlkcc4tkl3d)

Η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να ψηφίσει και σε αυτές τις εκλογές, όπως έκανε και την 21η Μαΐου στο Αρκαλοχώρι, είχε και συμβολισμό, καθώς το σχολείο στο οποίο ψήφισε λειτουργεί σε κοντέινερ , μετά τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021, ενώ πληγέντες κάτοικοι της περιοχής, επίσης εξακολουθούν να ζουν σε οικίσκους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ