Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Ανδρουλάκης: Για άλλη μια φορά οι έμποροι ψυχών οδήγησαν εκατοντάδες ανθρώπους σε τραγωδία

Βαθιά συγκλονισμένος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ - Επικοινωνία με τον πρωθυπουργό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ναυάγιο στην Πύλο - Νίκος Ανδρουλάκης: Συγκλονισμένος από την τραγωδία - Καλεί σε λήψη μέτρων από Ελλάδα - ΕΕ - Στην Καλαμάτα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Δήλωση για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης © Dimitris Kapantais/SOOC

Ναυάγιο στην Πύλο - Νίκος Ανδρουλάκης: Συγκλονισμένος από την τραγωδία - Καλεί σε λήψη μέτρων από Ελλάδα - ΕΕ - Στην Καλαμάτα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Για άλλη μια φορά αυτοί οι έμποροι ψυχών οδήγησαν εκατοντάδες ανθρώπους σε μια τραγωδία στη Μεσόγειο», τόνισε για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

«Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Πρωθυπουργό, κ. Σαρμά, και με ενημέρωσε για το μέγεθος της τραγωδίας. Είμαστε όλοι βαθιά συγκλονισμένοι. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί νεκροί και εκατοντάδες αγνοούμενοι. Η σκέψη μας είναι στους διασώστες, που δίνουν μάχη με τον χρόνο» σημείωσε.

«Για άλλη μια φορά αυτοί οι έμποροι ψυχών οδήγησαν εκατοντάδες ανθρώπους σε μια τραγωδία στη Μεσόγειο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η χώρα μας πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους, διότι συνεχίζουμε να έχουμε τραγικά αποτελέσματα», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Κωνσταντινόπουλος: Θλίψη, οργή και πόνος για όλα αυτά που έχουν συμβεί

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μετέβη στην Καλαμάτα εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και ενημερώθηκε από τις λιμενικές αρχές για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Κωνσταντινόπουλος επισήμανε:

«Πρόκειται για μια τραγωδία, που δεν υπάρχουν λέξεις να την περιγράψουμε. Θλίψη, οργή και πόνος για όλα αυτά που έχουν συμβεί. Πρώτο μέλημά μας είναι η περίθαλψη των διασωθέντων. Να ευχαριστήσω το λιμενικό, το ΕΚΑΒ, και τους εθελοντές για τη στήριξη και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Κάνω μια ευχή, που είναι ευχή όλων μας: Να μην υπάρξουν άλλοι νεκροί».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ