Πολιτικη & Οικονομια

Κυριάκος Μητσοτάκης για το ναυάγιο στην Πύλο: Προέχει η σωτηρία όσο το δυνατόν περισσότερων ζωών

Αποφασιστική απάντηση στα δίκτυα των εγκληματιών διακινητών ζητά ο πρόεδρος της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ για το ναυάγιο στην Πύλο - Κάλεσμα για αποφασιστική απάντηση στα άθλια δίκτυα των εγκληματιών.
Τη θλίψη του για την απώλεια ανθρώπινων ζωών στο ναυάγιο στα ύδατα της Μεσογείου εκφράζει σε δήλωση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης © EPA/Fransisco Seco

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ για το ναυάγιο στην Πύλο - Κάλεσμα για αποφασιστική απάντηση στα άθλια δίκτυα των εγκληματιών.

Τη θλίψη του για την απώλεια τόσων αθώων ζωών στο ναυάγιο στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου εκφράζει σε δήλωση του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

O πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει ότι η τραγική εξέλιξη υπενθυμίζει πως «το Μεταναστευτικό παραμένει πρόβλημα το οποίο απαιτεί συνεκτική ευρωπαϊκή πολιτική. Ώστε τα άθλια δίκτυα των εγκληματιών που διακινούν απελπισμένους ανθρώπους να βρουν, επιτέλους, την αποφασιστική απάντηση που τους αξίζει».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το σημερινό τραγικό ναυάγιο στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου, νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου. Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια τόσων αθώων ζωών. Και, ήδη, οι δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας είναι στη διάθεση της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης.

Είναι στιγμές αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Τώρα προέχει η σωτηρία όσο το δυνατόν περισσότερων ζωών. Το νέο περιστατικό, ωστόσο, αναδεικνύει με τρόπο δραματικό ότι το Μεταναστευτικό παραμένει πρόβλημα το οποίο απαιτεί συνεκτική ευρωπαϊκή πολιτική. Ώστε τα άθλια δίκτυα των εγκληματιών που διακινούν απελπισμένους ανθρώπους να βρουν, επιτέλους, την αποφασιστική απάντηση που τους αξίζει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ