Πολιτικη & Οικονομια

Κωνσταντοπούλου: «Βρώμικη, ανήθικη και με προσωπικά χαρακτηριστικά η επίθεση εναντίον της Πλεύσης Ελευθερίας»

Τι απαντά για τις «αναταράξεις» στο κόμμα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η απάντηση της επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» για τις αποχωρήσεις στελεχών και τις αιχμές

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε σήμερα (11.6) την απάντησή της για τις «αναταράξεις» και τις αποχωρήσεις με αιχμές που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες από το κόμμα της, την «Πλεύση Ελευθερίας», που «φλερτάρει» με την είσοδο στη Βουλή μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η κ. Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για «ανήθικη» όσο και «βρώμικη» επίθεση εις βάρος της του κόμματος. 

Σε συνέντευξή της στο Mega, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για επίθεση με προσωπικά χαρακτηριστικά, φέρνοντας το παράδειγμα του Διαμαντή Καραναστάση, ηθοποιού και συντρόφου της, που είναι εκείνος που πήρε στην πλάτη του την Α' Αθήνας, όπως σημείωσε. Επιπλέον, κάλεσε τους πολίτες να σκεφθούν γιατί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας βάλλεται πριν καν αυτή συγκροτηθεί. Ενώ ζήτησε να αναλογισθούν τι θα γινόταν, μετά, στη Βουλή, με τα πρόσωπα που με τόση ευκαιρία καταγγέλλουν τώρα την Πλεύση Ελευθερίας.

Στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας, κληθείσα να πάρει θέση στο δίλημμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτοδυναμία ή τρίτες κάλπες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέτεινε ότι το δίλημμα είναι, τι αντιπολίτευση θα έχει ο ελληνικός λαός. Είναι εκλογές για αντιπολίτευση, προσέθεσε. Επιπλέον, άσκησε, εκ νέου, κριτική στο ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι είναι 49 χρόνια στη Βουλή και έχει δώσει δείγματα γραφής. Με άλλα λόγια, συμπλήρωσε, θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ περισσότερα, και θύμισε πως η ίδια ήταν μόλις έξι μήνες στη Βουλή. Σε ό,τι αφορά την κοινοβουλευτική δράση της Πλεύσης Ελευθερίας, δεσμεύτηκε ότι θα αναληφθούν, πολύ γρήγορα μάλιστα, πρωτοβουλίες για το κοινωνικό κράτος δικαίου.

Σε επόμενο σημείο της συνέντευξης ξεκαθάρισε πως δεν την απασχολούν τα «μαγειρέματα», όπως επί λέξει είπε, στον χώρο της Κεντροαριστεράς, υποσχόμενη, εν κατακλείδι, ότι «εμείς δεν θα προδώσουμε τους πολίτες».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ct9ljzb8pd1d)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024 - Μαρινίκη Θεοδώρου: Συνέντευξη με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Μαρινίκη Θεοδώρου: Μία υποψήφια ευρωβουλευτής με πτυχίο… στην Ευρωβουλή

Ψάξαμε πολύ αλλά βρήκαμε και μιλήσαμε με τη μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτή με μεταπτυχιακό σε αυτό που καλείται να υπηρετήσει: στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY