- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης από Χανιά: Στις 25 Ιουνίου ο λαός θα επιλέξει πρωθυπουργό, όχι αντιπολίτευση
Αναλυτικά όσα είπε στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν να τον υποδεχτούν
Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης από Χανιά: «Στις 25 Ιουνίου ο λαός θα επιλέξει πρωθυπουργό, όχι αντιπολίτευση»
Στα Χανιά βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης προεκλογικής του περιοδείας στην Κρήτη, από όπου έστειλε μήνυμα ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός, καθώς οι κάλπες είναι άδειες.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι τα μέλη της ΝΔ υποχρεούνται να είναι πιο ταπεινά και να έχουν «αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που εναποθέτει στις πλάτες μας ο ελληνικός λαός».
«Θέλω να ξέρετε ότι την επόμενη μέρα στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν σύμμαχο για όλα σας τα αιτήματα, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία. Θα συμπορευτούμε μαζί σε αυτό τον δρόμο της ανάπτυξης, σε αυτό τον δρόμο της κοινωνικής συνοχής, σε αυτό τον δρόμο της κοινωνικής δικαιοσύνης. Του οράματος το οποίο έχω για μία Κρήτη η οποία θα είναι πράσινη -πράσινη περιβαλλοντικά, γιατί είναι γαλάζια, μην μπλεκόμαστε. Για μία Κρήτη η οποία πραγματικά θα είναι πρωταγωνίστρια», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν να τον υποδεχτούν στις Βρύσες Αποκορώνου.
Εδώ ξεκινάνε όλα από την αρχή - Οι κάλπες είναι άδειες
«Δεν πρέπει να υπάρχει κανείς εφησυχασμός, το λέω παντού το επαναλαμβάνω και σε εσάς. Εδώ δεν είναι σκορ πρώτου αγώνα το οποίο το κρατάμε για τη ρεβάνς. Εδώ ξεκινάνε όλα από την αρχή. Οι κάλπες είναι άδειες, πρέπει να ξαναγεμίσουν. Δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός. Δεν θέλω να ακούω κουβέντα ότι “έχουμε κερδίσει σίγουρα, άρα πάμε για άλλα”. Θα πρέπει να επαναβεβαιώσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Έχουμε τον αέρα στα πανιά μας, έχουμε το ρεύμα μαζί μας», τόνισε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγκέντρωση πολιτών στο Καστέλι Κισσάμου.
«Αυτό μας υποχρεώνει όμως όχι να είμαστε αλαζόνες και να προεξοφλούμε το αποτέλεσμα, το αντίθετο. Να είμαστε ακόμα πιο ταπεινοί και να έχουμε την αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που εναποθέτει στις πλάτες μας ο ελληνικός λαός, ο κρητικός λαός. Και ειδικά εδώ, να ξέρετε, στα Χανιά μας, αυτή την ευθύνη την αισθάνομαι προσωπικά ακόμα πιο έντονα», προσέθεσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.
Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Πλατανιά, όπου περπάτησε στον εμπορικό δρόμο και συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες που τον υποδέχθηκαν με κεράσματα και μαντινάδες, αλλά και με τουρίστες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Τον κατηγόρησε ότι δεν τήρησε συμφωνίες που είχαν κάνει στο παρελθόν
Σε εφαρμογή από τη Δευτέρα η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών
Οι νεότεροι ψηφοφόροι μπαίνουν στην εκλογική διαδικασία με διαφορετικές εμπειρίες, αξίες και τρόπους ενημέρωσης
Πρώτο χρηματοδοτικό εργαλείο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΕΑΤ
Τέλος οι υπέρογκες επιβαρύνσεις για ασφαλιστική κάλυψη σε καταναλωτικά δάνεια
Απογοήτευση στον εμπορικό κόσμο, με τους καταναλωτές να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα
Αποτίμηση του κυβερνητικού έργου των τελευταίων 7 ετών και κριτική στην αντιπολίτευση
«Σχεδιάζουμε και εκτελούμε ένα πρόγραμμα πολιτισμού, με δύναμη βιώσιμης ανάπτυξης, εξωστρέφειας και συνεργασίας», τόνισε η υπουργός
Στο βίντεο με τη χρήση ΑΙ για animation, ο πρωθυπουργός περιγράφει όλα όσα πέτυχε η χώρα
Η λίστα περιλαμβάνει τρόφιμα, βασικά είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Ο υπουργός Επικρατείας παρέθεσε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ
Για οργανωμένη και μετρήσιμη παρέμβαση, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών
«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ΝΔ κάνει όλα όσα λέει και θα συνεχίσει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.