Πολιτικη & Οικονομια

Άννα Διαμαντοπούλου: Ο Αυριανισμός έβριζε Χατζηδάκη-Θεοδωράκη, ο Πολακισμός βρίζει τον Διονύση Σαββόπουλο

«Πόσο δημοκρατικό και αριστερό είναι να βρίζεις έναν κορυφαίο καλλιτέχνη γιατί διατυπώνει διαφορετική πολιτική προτίμηση;»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκλογές 2023: Η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο

Ανάρτηση με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο μουσικοσυνθέτης Διονύσης Σαββόπουλος από τον Παύλο Πολάκη έκανε η Άννα Διαμαντοπούλου στα κοινωνικά δίκτυα.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έγραψε στην ανάρτησή της:

«Χρόνια πριν ο Αυριανισμός έβριζε χυδαία Χατζηδάκη και Θεοδωράκη. Σήμερα ο Πολακισμός βρίζει τον Διονύση Σαββόπουλο.

Πόσο δημοκρατικό και αριστερό είναι να βρίζεις έναν κορυφαίο καλλιτέχνη γιατί διατυπώνει διαφορετική πολιτική προτίμηση; Νιόνιο μας respect».

Η επιθυμία του Διονύση Σαββόπουλου για αυτοδυναμία της Νέας της Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου είχε ενοχλήσει την υποψήφια βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, η οποία δήλωσε ότι «λυπάται που δεν έχει ακόμα τον δίσκο να του τον επιστρέψει».

Αργότερα, ήταν η σειρά του Παύλου Πολάκη να καταφερθεί με σκληρές εκφράσεις εναντίον του δημοφιλούς συνθέτη.

Διονύσης Σαββόπουλος: Η θέση του τραγουδοποιού για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και τη Νέα Δημοκρατία

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ότι «ελπίζει σε μία αυτοδυναμία της ΝΔ» και κατέθεσε την άποψή του για τις εκλογές της Κυριακής.

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφασή του», δήλωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος και υπογράμμισε ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, καθώς «όλα αυτά τα κόμματα είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους». 

Ο Διονύσης Σαββόπουλος πρόσθεσε πως παρατηρεί ότι «κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια είναι πάρα πολύ δύσκολα».  Επιπλέον, σχολίασε: «Ο κόσμος έχει περάσει κρίση, επιδημίες, μετακινήσεις πληθυσμών, ελληνοτουρκικά, πόλεμο στην Ουκρανία», μέσα σε αυτές τις συνθήκες «φεύγουν ορισμένες ψευδαισθήσεις και σε αναγκάζουν να σκεφτείς περισσότερο τι είναι το βασικό, το κανονικό, το πιο επείγον».

«Οι εποχές έχουν αλλάξει, μας χρειάζεται μια ωριμότητα» κατέληξε ο Διονύσης Σαββόπουλος.