Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Άθλιος φασισμός η επίθεση Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο

Ανακοίνωση μετά την ανάρτηση «Άντε χάσου θεραπαινίδα…» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023 - ΝΔ: Άθλιος φασισμός η επίθεση Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο - «Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου».
«Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού», αναφέρει η ΝΔ © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Εκλογές 2023 - ΝΔ: Άθλιος φασισμός η επίθεση Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο - «Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου».

«Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού. Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση», αναφέρει σε δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Και επισημαίνει: «Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό, επειδή απλώς εξέφρασε την άποψή του.

Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου: να είμαστε ελεύθεροι να συμφωνούμε μαζί τους. Πλέον, δεν τους φοβάται κανείς. Γι' αυτό και την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω, είτε της κάτω πλατείας», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μαρινάκης.

Αφορμή για την ανακοίνωση έδωσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, με την οποία χαρακτήρισε τον δημοφιλή τραγουδοποιό «θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου».

Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακεικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος ,διεφθαρμένος ,επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος ! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!

Posted by Παυλος Πολακης on Tuesday, May 16, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ