Πολιτικη & Οικονομια

Διονύσης Σαββόπουλος: «Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας»

«Μας χρειάζεται ωριμότητα», τόνισε ο τραγουδοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διονύσης Σαββόπουλος
© Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Εκλογές 2023 - Διονύσης Σαββόπουλος: Η θέση του τραγουδοποιού για την αναμέτρηση της 21ης Μαΐου και τη Νέα Δημοκρατία

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δήλωσε σήμερα (16.5) σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ότι «ελπίζει σε μία αυτοδυναμία της ΝΔ» και κατέθεσε την άποψή του για τις εκλογές της Κυριακής.

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του» δήλωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος και υπογράμμισε ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, καθώς «όλα αυτά τα κόμματα είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους». 

Ο Διονύσης Σαββόπουλος πρόσθεσε πως παρατηρεί ότι «κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια είναι πάρα πολύ δύσκολα».  Επιπλέον, σχολίασε: «Ο κόσμος έχει περάσει κρίση, επιδημίες, μετακινήσεις πληθυσμών, ελληνοτουρκικά, πόλεμο στην Ουκρανία», μέσα σε αυτές τις συνθήκες «φεύγουν ορισμένες ψευδαισθήσεις και σε αναγκάζουν να σκεφτείς περισσότερο τι είναι το βασικό, το κανονικό, το πιο επείγον».

«Οι εποχές έχουν αλλάξει, μας χρειάζεται μια ωριμότητα», κατέληξε ο Διονύσης Σαββόπουλος. 

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η πρόσφατη περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ρωτήθηκε και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην υγεία του. «Λύσσαξε το διαδίκτυο, με παίρνανε τηλέφωνο άνθρωποι που είχαν να μου μιλήσουν για δεκαετίες», είπε αναφερόμενος σε όλους εκείνους που ανησύχησαν μαθαίνοντας ότι έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. «Αυτή τη φορά ήταν βαρύς ο κορωνοϊός, με πυρετό και δύσπνοια» αποκάλυψε, περιγράφοντας την εμπειρία του από τη νοσηλεία. «Είναι μια παράξενη εμπειρία αυτή η οποία έζησα». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY