Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ: «Επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ» ο Κώστας Βαξεβάνης

Απάντηση στις επιθέσεις του εκδότη προς τον Νίκο Ανδρουλάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απάντηση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανάρτηση του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη: Επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ - Ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Επικοινωνιακό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει τον Κώστα Βαξεβάνη το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Απάντηση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανάρτηση του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη: Επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ - Ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Επικοινωνιακό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει τον Κώστα Βαξεβάνη, εκδότη της εφημερίδας Ντοκουμέντο, με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε ανάρτηση του κ. Βαξεβάνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη για την υπόθεση των υποκλοπών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τους "τραμπισμούς" και τα fake news του συστήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, την σκυτάλη πήρε ο επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Βεξεβάνης, για να επιτεθεί στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις.

Επαναλαμβάνει τη θεωρία του ίδιου, της εκπροσώπου τύπου Πόπης Τσαπανίδου και του Παύλου Πολάκη, περί "εκβιαζόμενου" και "ανήσυχου ασταθή".

Ας τον ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δεν έχει καμία ανησυχία.

Ανησυχία θα έπρεπε να αισθάνεται ο ίδιος και οι συν αυτώ, που έχουν αποδειχθεί οι χρυσοί χορηγοί του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις φαιδρότητες που διακινούν για "τοπικά νομίσματα" και ανοχή στις "Δήμητρες"».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ