Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ: «Επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ» ο Κώστας Βαξεβάνης

Απάντηση στις επιθέσεις του εκδότη προς τον Νίκο Ανδρουλάκη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απάντηση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανάρτηση του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη: Επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ - Ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Επικοινωνιακό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει τον Κώστα Βαξεβάνη το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Απάντηση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανάρτηση του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη: Επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ - Ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Επικοινωνιακό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει τον Κώστα Βαξεβάνη, εκδότη της εφημερίδας Ντοκουμέντο, με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε ανάρτηση του κ. Βαξεβάνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη για την υπόθεση των υποκλοπών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τους "τραμπισμούς" και τα fake news του συστήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, την σκυτάλη πήρε ο επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Βεξεβάνης, για να επιτεθεί στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις.

Επαναλαμβάνει τη θεωρία του ίδιου, της εκπροσώπου τύπου Πόπης Τσαπανίδου και του Παύλου Πολάκη, περί "εκβιαζόμενου" και "ανήσυχου ασταθή".

Ας τον ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δεν έχει καμία ανησυχία.

Ανησυχία θα έπρεπε να αισθάνεται ο ίδιος και οι συν αυτώ, που έχουν αποδειχθεί οι χρυσοί χορηγοί του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις φαιδρότητες που διακινούν για "τοπικά νομίσματα" και ανοχή στις "Δήμητρες"».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY