Πολιτικη & Οικονομια

Τσαπανίδου: Το ΓΛΚ διαψεύδει Μητσοτάκη και Σκέρτσο για τα 83 δισ. του ΣΥΡΙΖΑ

Η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023 - Τσαπανίδου: Το ΓΛΚ διαψεύδει Μητσοτάκη και Σκέρτσο για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
© EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εκλογές 2023 - Πόπη Τσαπανίδου: «Το ΓΛΚ διαψεύδει τους κ.κ. Μητσοτάκη και Σκέρτσο για την κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ»

«Τελικά, το ψέμα και η προπαγάνδα έχουν κοντά πόδια. Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διαψεύδει τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Σκέρτσο για τη δήθεν κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ σε 83 δισ.», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Θα συνιστούσαμε στον κ. Μητσοτάκη», προσθέτει, «να αφήσει τα ψέματα και να ασχοληθεί με την επόμενη τροποποίηση στο δικό του πρόγραμμα, που μόλις δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές έχει καταντήσει ”ράβε – ξήλωνε”».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, έκανε λόγο για συνταγή από τα παλιά που οδηγεί στα βράχια. «Είναι τουλάχιστον αστείο αν όχι προκλητικό, ο ΣΥΡΙΖΑ να μας εγκαλεί για παροχολογία όταν το δικό του πρόγραμμα φτάνει τα 83 δισ. και κάθε μέρα προσθέτει και άλλα μέτρα. Πρόκειται για προχειρογράφημα, μια συνταγή από τα παλιά που μας οδηγεί στα βράχια», ανέφερε και πρόσθεσε: «Από τη μία έχουμε την Θεσσαλονίκη νούμερο 2 του κ. Τσίπρα και από την άλλη του κ. Ανδρουλάκη που μας λέει θέλω να είμαι και πλούσιος και όμορφος και υγιής χωρίς να λέει πως και με ποιους θα το πετύχει», σημείωσε.

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει στους πάντες τα πάντα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σειρά του κατηγόρησε από την Πάργα τον Συριζα, λέγοντας ότι τάζει στους πάντες τα πάντα.

«Ογδόντα-τρία δισεκατομμύρια κοστολογήθηκε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, προσέξτε, όχι από εμάς, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Και μετά μας ζήτησαν και τα ρέστα γιατί πήγαμε στο Γενικό Λογιστήριο να το κοστολογήσουμε. Και κάθε φορά, σε κάθε τηλεόραση που τους ρωτάμε «πόσο στοιχίζει, βρε παιδιά, ένα από τα μέτρα που έχετε εξαγγείλει», κανείς δεν είναι σε θέση να απαντήσει. Αυτό συμβαίνει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν τους στοιχίζει τίποτα να σας τάζουν τα πάντα. Αφού ξέρουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να κερδίσουν τις εκλογές, τι πειράζει να τάξουν και 10 και 20 και 30 δισεκατομμύρια παραπάνω;», τόνισε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ