Πολιτικη & Οικονομια

Έρευνα στο κόμμα Βελόπουλου από την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος

Μετά τις καταγγελίες Μυλωνάκη και Αλεξοπούλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Βελόπουλος
© Dimitris Kapantais / SOOC

«Ελληνική Λύση»: Έρευνα από την Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος μετά τις καταγγελίες στο κόμμα Βελόπουλου

Ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλίωτης, διέταξε έρευνα για όσα καταγγέλλονται για το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ειδικότερα, ο κ. Βουρλιώτης διέταξε έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις για τα καταγγελλόμενα σχετικά με τα όσα φέρεται να γίνονται στο κόμμα «Ελληνική Λύση».

Κατά συνέπεια, θα ερευνηθούν οι καταγγέλλοντες όσο και οι καταγγελλόμενοι βουλευτές, κ.λπ., δηλαδή ο κ. Βελόπουλος και οι βουλευτές του κόμματος τους, για το εάν έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις και ειδικότερα θα ερευνηθούν για το αν έχουν διαπράξει το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Όπως είναι γνωστό από στελέχη της «Ελληνικής Λύσης» έχουν κατατεθεί μηνύσεων κ.λπ., ενώ οι αποχωρήσαντες από το κόμμα βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης και Αικατερίνη Αλεξοπούλου κατήγγειλαν δημόσια ότι έδιναν στο κόμμα χρήματα 500 ευρώ το μήνα, χωρίς αποδείξεις.

«Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά» δήλωσε ένα 24ωρο πριν ο Αντώνης Μυλωνάκης για την κόντρα του με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ έκανε λόγο για «σχέδιο απόλυτης εξόντωσής του».

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Αντώνη Μυλωνάκη με συνέπεια να εκκινήσει η διαδικασία αυτοφώρου για τη σύλληψη του βουλευτή.

«Άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος» είπε με νόημα ο Αντώνης Μυλωνάκης και πρόσθεσε ότι «μια μικρή μερίδα μιας πολιτικής μαφίας, με τον αυτοκράτορα ο οποίος στο τελευταίο στάδιο προσπαθεί να με εξοντώσει, δεν περνάει. Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι καθαρός. Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι έντιμος».

Ο κ. Μυλωνάκης ρωτήθηκε και για τη θέση του Κ. Βελόπουλου ότι ο πρώην βουλευτής του κόμματός του είχε συνάντηση με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, για συμπόρευσή τους στις επικείμενες εκλογές. Ο Αντώνης Μυλώνακης διέψευσε τα λεγόμενα του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης», σχολιάζοντας: «όποιος μπορεί να φέρει μία μικρή απόδειξη ή ένδειξη ότι έχω συναντηθεί με κάποια στελέχη της ΝΔ, να τα φέρει. Όμως δεν υπάρχει γιατί δεν συναντήθηκα. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Πατριδοκαπηλία η οποία εμφανίζεται πολλές φορές στο χώρο μας τον πατριωτικό, ο οποίος έχει ανάγκη για ηγέτη».

Ο Αντώνης Μυλωνάκης έκανε γνωστό ότι θα υποβάλει μήνυση «προς την εφημερίδα Κόντρα, η οποία προσπάθησε να με εξοντώσει. Προφανώς θα κάνω και κατά Βελόπουλου, από αυτόν οργανώθηκαν όλα αυτά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cs7az0mbdjbd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ