- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μηνύσεις κι αγωγές Ραγκούση μετά την καταγγελλόμενη εισβολή στο σπίτι του
Ποιους βάζει στο «στόχαστρο»
Γιάννης Ραγκούσης: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνει μετά την καταγγελλόμενη εισβολή στο σπίτι του στην Πάρο
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, τόσο για συκοφαντική δυσφήμιση από δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου όσο και για τη χθεσινή εισβολή αγνώστων στο σπίτι του στην Πάρο, την οποία ο ίδιος καταγγέλλει.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Θεόδωρο Μαντάς και Ευάγγελο Γεωργακόπουλο: «Ο κ. Ιωάννης Ραγκούσης, βουλευτής της Β΄εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά και πρώην υπουργός, ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στις δικηγορικές εταιρίες “Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες” και “Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες”. Έχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντας βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων. Η απάντηση του πρώην υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης».
Υπενθυμίζεται ότι ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατήγγειλε ότι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του στην Πάρο και ακολούθως, απευθύνθηκε στα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για «αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης» των παιδιών του.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Twitter:
«Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκοταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα. Ειδοποιήσαμε Αστυνομία».
Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου!
— Giannis Ragkousis (@gragkousis) April 5, 2023
Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκοταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα.
Ειδοποιήσαμε αστυνομία.
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Ραγκούσης είχε προαναγγείλει ότι θα στείλει τρία εξώδικα σε ΜΜΕ, καλώντας τους να ζητήσουν συγγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.