Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης κατά Χατζηνικολάου: Το νέο επεισόδιο στη μεταξύ τους κόντρα

«Σταματήστε τη λάσπη», το μήνυμα του δημοσιογράφου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παύλος Πολάκης και Νίκος Χατζηνικολάου - Η νέα αντιπαράθεση στα social media για τα χρέη εταιρειών του δημοσιογράφου

Τέλος δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Παύλο Πολάκη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του δημοσιογράφου με ανάρτησή του στα social media.

Απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία. Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;»

Ο γνωστός δημοσιογράφος πέρασε στην αντεπίθεση, κάνοντας λόγο για ψέματα και συκοφαντίες από τον Παύλο Πολάκη, επισημαίνοντας: «Τα χρέη των εταιρειών είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται». Παράλληλα, τον κάλεσε να σταματήσει τη λάσπη.

«Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: “Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη”» αναφέρει στο μήνυμά του στo Facebook ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Πριν από λιγες ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου, απευθυνόμενος στον Παύλο Πολάκη, είχε πει: «Άθλιε, βρωμιάρη συκοφάντη, ψήφισα εγώ μνημόνια;»