- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαργαρίτα Συγγενιώτου για Παύλο Πολάκη: «Ούγκανα όσοι τον χειροκροτούν»
Η ανάρτηση και τα σχόλιά της
Εκλογές 2023 - Μαργαρίτα Συγγενιώτου για υποψηφιότητα Παύλου Πολάκη: «Ούγκανα όσοι τον χειροκροτούν»
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να επιτρέψει στον Παύλο Πολάκη να είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές.
Μετά τον Δημήτρη Βίτσα και η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2019, Μαργαρίτα Συγγενιώτου, αποκάλεσε «ούγκανα» όσους χειροκροτούν τον πρώην υφυπουργό Υγείας.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαργαρίτας Συγγενιώτου
«Η υπόθεση Πολακη, που ζήτησε μια (ειλικρινή; θα δείξει) συγνώμη προκειμένου να είναι ξανά υποψήφιος και ο στρατός από ουγκανα/πολακιστας αφρίζει μέσα στον οπαδισμό σαν να πήρανε την Πόλη και την Αγιασοφια, αποδεικνύει ότι πολλές φορές οι άνθρωποι κινδυνεύουν πρώτα από τον εαυτό τους και μετά από εκείνους που τους "στηρίζουν". Συνέλθετε, έχουμε αρκετά πράγματα να μας αηδιαζουν κάθε μέρα από τη φρουρά του Μητσοτάκη, δεν χρειαζόμαστε κι εσάς».
Και συνέχισε: «Εν τω μεταξύ όσο τα ουγκανα κάνουν σκρινσοτ και διακινούν την ανάρτηση αυτή αφριζοντας, δίνοντας γραμμή να ρίξουν το προφίλ μου και απειλώντας με πειθαρχικα, έχω πάρει τα περισσότερα μηνύματα που μου λένε πόσο έχει αγανακτήσει ο κανονικός κόσμος με τη συμπεριφορά τους κι επιτέλους κάποιος τα έγραψε. Καλά πήγε κι αυτό».
Στη συνέχεια, μετά τις αντιδράσεις επέστρεψε με ένα ακόμα σχόλιο, σημειώνοντας: «Δεν μπορώ, έχω πεθάνει στα γέλια. Υπάρχει προφίλ που έχουν μαζευτεί όλοι και λένε "πώς τολμάει αυτή να μιλάει έτσι για εμάς, θα την πάμε πειθαρχικό". Εν τω μεταξύ εγώ ονόματα δεν έγραψα. Αυτοί μολογανε χωρίς ξύλο. Βλέπουν τη λέξη ουγκανα και ταυτίζονται από μόνοι τους. Κλαίω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Ξεκινά η διαδικασία - Σχέδιο για σύγχρονο κόμβο logistics, ναυπηγικής και ενέργειας
Εντός Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα των 500 εκατ. ευρώ - Κάλυψη δαπανών έως 95%
Πολιτική αντιπαράθεση μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Η έγκριση βασίστηκε σε συγκοινωνιακή μελέτη και προκαταρκτική μελέτη βιωσιμότητας
Η ανάρτηση του υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύγκρουση που ξέσπασε μετά το πρωτοσέλιδο του Documento
Συνάντηση με την Ειρήνη Πική στο Προεδρικό - Στο επίκεντρο η Έκθεση της Επιτροπής Σοφών
Ο επικεφαλής της Metron Analysis σχολιάζει τη διαμάχη - Προειδοποιεί για ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
«Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός θα αποτελέσει την πιο σημαντική παρακαταθήκη του στην πατρίδα»
Η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες δίνοντας μάχη με τον καρκίνο
Στο συνέδριο Powergame – Economist ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
«Με μαθηματικούς τύπους, έβγαλαν ό,τι ποσοστά ήθελαν», λέει η πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού
Θεοδωρικάκος: «Δικαίωση για τις ελληνικές θέσεις»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.