Πολιτικη & Οικονομια

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα, Τσίπρας χωρίς Πολάκη»

«Ο Πολακισμός είναι κυρίαρχη πολιτική αντίληψη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Με αιχμές σχολίασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στα ψηφοδέλτια ο Παύλος Πολάκης © Σωτήρης Δημητρόπουλος /Eurokinissi

Το σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Με μια καυστική ανάρτηση στα social media, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολιάζει την απόφαση επιστροφής του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει σε δημοσίευσή του στο Facebook και στο Twitter:

 «Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα. Τσίπρας χωρίς Πολάκη. Ο Πολακισμός είναι κυρίαρχη πολιτική αντίληψη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την «άφεση αμαρτιών» από τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία ήρθε σε συνέχεια της «επιστολής αυτοκριτικής» του Παύλου Πολάκη, ακολούθησαν ανακοινώσεις από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που σχολιάζουν με αιχμηρό τρόπο τις εξελίξεις στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Στην ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η Πολιτική Γραμματεία έλαβε υπόψη την επιστολή του Παύλου Πολάκη, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cr9hljd36k3l)

«Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος», αναφέρει, αρχικά, η ανακοίνωση.

 «Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cr9plhlbrgy1)

Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις», προσθέτει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ