Πολιτικη & Οικονομια

Γειτόνισσα της Μιλένας Αποστολάκη η Ρωσίδα κατάσκοπος - «Ήταν μία καθημερινή κοπέλα»

Τι είπε για τις καθημερινές κινήσεις της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Υπόθεση κατασκοπείας στην Αθήνα: Η Μιλένα Αποστολάκη μίλησε για τη Ρωσίδα κατάσκοπο - Πώς την περιέγραψε

Στην ίδια πολυκατοικία στο Παγκράτι με τη Ρωσίδα κατάσκοπο, που αποκάλυψε η ΕΥΠ, διέμενε η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιλένα Αποστολάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κα Αποστολάκη είπε αρχικά ότι «αυτό που μου τράβηξε την προσοχή, είναι το μαγαζί που άνοιξε στην ακριβώς διπλανή πολυκατοικία. Ήταν ένα μαγαζί ισόγειο, με μια μεγάλη πινακίδα με αγγλικά γράμματα που λεγόταν “Γαλάζιο”, το οποίο θα χαρακτήριζα εναλλακτικό. Δεν μπήκα μέσα, αλλά περνούσα καθημερινά από εκεί».

«Το μόνο που έβλεπα εκεί ήταν ένα νεαρό κορίτσι που έπλεκε, μια εικόνα αρκετά περίεργη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πώς θα έβγαζε τα έξοδά του, τα περιορισμένα έξοδα του» συνέχισε η κυρία Αποστολάκη, η οποία πρόσθεσε ότι «με τη δύναμη της στατιστικής μπορώ να σας πω ότι δεν έμπαινε κανείς στο μαγαζί αυτό έβλεπα μόνο μια νεαρή γυναίκα που έπλεκε».

Σύμφωνα με την κυρία Αποστολάκη η Ρωσίδα κατάσκοπος «έμενε στον 2ο όροφο κι εγώ στον 5ο. Την είχα συναντήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διασταυρωνόμασταν, η επαφή μας ήταν μια "καλησπέρα" που ήταν άψογη».

Ο διαχειριστής που συνομιλούσε μαζί της μετέφερε ότι τα ελληνικά της «Μαρίας Τσάλλα» δεν ήταν «καθόλου φτωχά, ήταν πολύ δομημένα, ήταν πλούσια, αλλά καταλάβαινες ότι είχε μια προφορά».

«Η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς έλεγε ο Τρυφώ. Παραπέμπει απολύτως σε κινηματογράφο», ανέφερε η κα Αποστολάκη σχολιάζοντας την αποκάλυψη ότι η «Μαρία Τσάλλα» ήταν τελικά μία Ρωσίδα κατάσκοπος. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε, και ο σωματότυπός της παρέπεμπε «σε μια καθημερινή κοπέλα που δεν σου προκαλούσε εντύπωση για το παραμικρό επάνω της, δεν προκαλούσε κανένα βλέμμα».

Ερωτηθείσα για την αντίδραση των υπολοίπων ενοίκων της πολυκατοικίας στο Παγκράτι είπε πως «απ’ όσους έχω δει όλοι έχουν σαστίσει».