Πολιτικη & Οικονομια

Ατύχημα με τη μηχανή του στο πάρκινγκ της Βουλής για τον Κλέωνα Γρηγοριάδη

Μεταφέρθηκε στο 251 ΓΝΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλέων Γρηγοριάδης: Ατύχημα με τη μηχανή του στο πάρκινγκ της Βουλής
© George Vitsaras / SOOC

Κλέων Γρηγοριάδης: Ατύχημα με τη μηχανή στο πάρκινγκ της Βουλής - Εξετάζει να κάνει μήνυση για αποζημίωση

Ατύχημα με τη μηχανή του μέσα στη Βουλή είχε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του Μερα25 και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κλέων Γρηγοριαδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που ο κ. Γρηγοριάδης επιχειρούσε να σταθμεύσει τη μηχανή του στη θέση που υπάρχει για τον Γιάνη Βαρουφάκη, στον πρώτο όροφο του υπόγειου πάρκινγκ της Βουλής. Ο κ. Γρηγοριαδης επιχείρησε να παρκάρει τη μηχανή του στη θέση του επικεφαλής του κόμματος, ωστόσο στο σημείο είχαν πέσει διαφανή υγρά, με αποτέλεσμα ο κ. Γρηγοριαδης να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να βρεθεί στο έδαφος, χτυπώντας το πόδι του.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα να καταπλακώσει το πόδι του βουλευτή, ο οποίος απεγκλωβίστηκε χάρη στην παρέμβαση ανθρώπων της Βουλής που αντιλήφθηκαν το τροχαίο.

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στη Βουλή διεκδικώντας αποζημίωση για το ατύχημα με τη μηχανή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ