Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κλέων Γρηγοριάδης γδυνόταν ενώ βουλευτής του ΜέΡΑ25 μιλούσε στην κάμερα (βίντεο)

Απρόοπτο ατύχημα σε live σύνδεση από τη Βουλή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γδύθηκε σε ζωντανή σύνδεση ο Κλέων Γρηγοριάδης: Απίστευτο περιστατικό στη Βουλή με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜέΡΑ25 και τη βουλευτή Μαρία Απατζίδη.
Ο Κλέων Γρηγοριάδης έβγαζε τα ρούχα του σε ζωντανή σύνδεση ενώ η βουλευτής του ΜέΡΑ25 μιλούσε © screen shot

Γδύθηκε σε ζωντανή σύνδεση ο Κλέων Γρηγοριάδης: Απίστευτο περιστατικό στη Βουλή με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜέΡΑ25 και τη βουλευτή Μαρία Απατζίδη. 

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα γραφεία του ΜέΡΑ25 στη Βουλή, με πρωταγωνιστή τον Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Την ώρα της τοποθέτησης της Μαρίας Απατζίδη, βουλευτή του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, ως ειδικής αγορήτριας επί του νομοσχεδίου για τη Δημοτική Αστυνομία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής μέσω webex από το γραφείο του κόμματος, ο συνάδελφός της Κλέων Γρηγοριάδης, άρχισε να γδύνεται.

Την ώρα που η κ. Απατζίδη μιλούσε μέσω του laptop της, δίπλα και πίσω της αριστερά ο συνάδελφός της Κλέωνας Γρηγοριάδης, άρχισε να ξεκουμπώνει το μπλε πουκάμισο που φορούσε.

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 συνέχισε να επιμελείται ανέμελος την αλλαγή γκαρνταρόμπας του, χωρίς να έχει αντιληφθεί το συμβάν η Μαρία Απατζίδη, η οποία συνέχισε να εξηγεί, σοβαρή και χωρίς να έχει καταλάβει ότι φαίνεται στο κάδρο ο Κ. Γρηγοριάδης, τις θέσεις του κόμματός της επί του νομοσχεδίου.



Όταν πλέον ο κ. Γρηγοριάδης έβγαλε πλέον το πουκάμισο του και έμεινε ημίγυμνος από τη μέση και πάνω, η Μαρία Απατζίδη αντιλήφθηκε το ατύχημα, τον έσπρωξε να βγει από το πλάνο και σταμάτησε την σύνδεση. 

Η κυρία Απατζίδη επανήλθε και πάλι στην συζήτηση έπειτα από λίγα λεπτά, φανερά αιφνιδιασμένη από το περιστατικό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ