Πολιτικη & Οικονομια

Τσαπανίδου για Τέμπη: «Για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η κυβέρνηση»

Νέα αιχμηρή ανακοίνωση από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πόπη Τσαπανίδου
Πόπη Τσαπανίδου © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τέμπη - Σύγκρουση τρένων - Η νέα δήλωση από την Πόπη Τσαπανίδου για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις ευθύνες που οδήγησαν στην τραγωδία

Στην τραγωδία στα Τέμπη και τη φονική σύγκρουση τρένων αναφέρεται στη νέα της δήλωση η Πόπη Τσαπανίδου, την ώρα που η εισαγγελική έρευνα για τις ευθύνες πίσω από το σιδηροδρομικό δυστύχημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία, οι νέοι άνθρωποι ζητούν απαντήσεις για την τραγωδία, για την κυβέρνηση φταίνε ο σταθμάρχης, η ρυθμιστική αρχή, οι προηγούμενες κυβερνήσεις... » τονίζει, σε σημερινή δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

Και προσθέτει: «Ο αρμόδιος υπουργός κ. Καραμανλής, -που άλλαξε τις συμβάσεις με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε βάρος του Δημοσίου και της ασφάλειας των σιδηροδρόμων- σαν να μη συνέβη τίποτα, θα είναι και πάλι υποψήφιος».

«Το επιχείρημα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η κυβέρνηση, εκτός από εξοργιστικό, είναι και ασέβεια προς τις οικογένειες των θυμάτων» καταλήγει για τη μοιραία σύγκρουση τρένων στη Λάρισα.

Το επιχείρημα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η κυβέρνηση, εκτός από εξοργιστικό,ι και ασέβεια

Ένα 24ωρο νωρίτερα η Πόπη Τσαπανίδου είχε θέσει δύο ερωτήματα για την τραγωδία στα Τέμπη, ζητώντας απαντήσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ