Πολιτικη & Οικονομια

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Απόστολος Σπυρόπουλος, πρώην συντονιστής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ

Γιος του άλλοτε στελέχους της Χαριλάου Τρικούπη, Ροβέρτου Σπυρόπουλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Απόστολος Σπυρόπουλος, πρώην συντονιστής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ
© Facebook/ Spyropoulos

ΝΔ: Στο ψηφοδέλτιο ο Απόστολος Σπυρόπουλος, πρώην συντονιστής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο, μέχρι πρόσφατα συντονιστή των τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και γιο του άλλοτε στελέχους της Χαριλάου Τρικούπη, Ροβέρτου Σπυρόπουλου. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους.

»Ο Απ. Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία».

Αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές

Σε εκτενή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Σπυρόπουλος αφήνει αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος, σημειώνει ότι το κλίμα δεν συνάδει πλέον με τους στόχους της Φώφης Γεννηματά.

«Με απογοήτευση διαπιστώνω ότι τον τελευταίο χρόνο το κίνημα έχει χάσει τον πολιτικό προσανατολισμό του. Διοικείται από μια ολιγομελή ομάδα που αδιαφορεί για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και μόνο στόχο έχει τη διατήρηση της οποίας εσωκομματικής κυριαρχίας» σημειώνει.

Η ανάρτηση Σπυρόπουλου:

Αγαπητοί φίλοι, όταν τον Ιούλιο του 2019 μου προτάθηκε από την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά να αναλάβω τη σημαντική και πολύ τιμητική θέση του συντονιστή τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, αποδέχθηκα την πρόταση της Προέδρου χωρίς δεύτερη σκέψη και εργάστηκα ανιδιοτελώς μαζί με τα περίπου 1500 στελέχη των τομέων του κινήματος για τη δυναμική ανάπτυξή του και την επαναφορά του στη θέση που του αξίζει: της μετρημένης και εποικοδομητικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενός πυλώνα σοβαρότητας και μετριοπάθειας για το μέλλον της πατρίδας μας.

Δυστυχώς το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ τον τελευταίο χρόνο δεν συνάδει πλέον ούτε με τους στόχους της ηγεσίας της αείμνηστης Προέδρου μας, ούτε με τα ιδεώδη με τα οποία με έχει γαλουχήσει ο πατέρας μου Ροβέρτος Σπυρόπουλος δηλαδή την ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα, χωρίς εκπτώσεις στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε.

Με απογοήτευση διαπιστώνω ότι τον τελευταίο χρόνο το κίνημα έχει χάσει τον πολιτικό προσανατολισμό του. Διοικείται από μια ολιγομελή ομάδα που αδιαφορεί για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και μόνο στόχο έχει τη διατήρηση της οποίας εσωκομματικής κυριαρχίας.

Η σημερινή ηγεσία δεν θέλει ή δεν μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες του συγχρόνου κόσμου και να κοιτάξει το μέλλον. Πολιτεύεται με ψευδαισθήσεις και αρκείται δυστυχώς στο λίγο, στο μικρό , στο ξεπερασμένο.
Δεν θα συμμετάσχω άλλο σε αυτήν τη διολίσθηση. Διαψεύδω την οποιαδήποτε πιθανότητα υποψηφιότητάς μου στις επερχόμενες εκλογές με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και ανακοινώνω την αποχώρηση μου από το κίνημα.
Πιστεύω ότι όσοι με γνωρίζουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ.

Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους με όσους συνεργαστήκαμε στενά και μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες και όνειρα όλα αυτά τα χρονιά.

Παραμένω πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μου ως αρωγός στη διαρκή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Αρκαδίας.

 

Με τιμή
Απόστολος Ρ. Σπυρόπουλος
Αθήνα 28/01/2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ