- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κυριάκος Πιερρακάκης: «Ξεπεράσαμε τις 1.500 υπηρεσίες στο gov.gr»
Δημιουργούμε ένα δημόσιο σύγχρονο και φιλικό, που βελτιώνει την καθημερινότητα»
Κυριάκος Πιερρακάκης για gov - Περισσότεροι από 1.500 οι διαθέσιμες υπηρεσίες για τον πολίτη και τις επιχειρήσεις
Στο σημαντικό έργο που γίνεται με το gov, το οποίο ήρθε να λύσει τα χέρια των πολιτών και να τους γλιτώσει από τις ουρές και την ταλαιπωρία, αναφέρθηκε εκ νέου ο Κυριάκος Πιερρακάκης.
«Το 2023 ξεκίνησε με ένα σημαντικό ορόσημο για το MinDigitalGr (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης), καθώς ξεπεράσαμε τις 1.500 υπηρεσίες στο gov.gr» τονίζει στην ανάρτησή του στα social media.
Και προσθέτει: «Δημιουργούμε ένα δημόσιο σύγχρονο και φιλικό, που βελτιώνει την καθημερινότητα πολιτών και επιχειρήσεων».
Οι υπηρεσίες στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη (gov) έφτασαν τις 1.506 και οι κατηγορίες υπολογίζονται σε 11, μεταξύ των οποίων γεωργία και κτηνοτροφία, Δικαιοσύνη, υγεία καi πρόνοια, εργασία και ασφάλιση.
Το 2023 ξεκίνησε με ένα σημαντικό ορόσημο για το @MinDigitalGr, καθώς ξεπεράσαμε τις 1.500 υπηρεσίες στο #govgr.
— Kyriakos Pierrakakis (@Pierrakakis) January 4, 2023
Δημιουργούμε ένα Δημόσιο σύγχρονο και φιλικό, που βελτιώνει την καθημερινότητα πολιτών και επιχειρήσεων.@th_livanios @christopoulosgr @DimosthenisAnag @staverisT pic.twitter.com/kFtpjingaa
Το top-10 των αναζητήσεων στο gov
Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο είχε δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα με το τι ψάχνουν όταν μπαίνουν στο gov.gr οι πολίτες.
Ο αριθμός των ψηφιακών υπηρεσιών τον Μάρτιο του 2020 ήταν 501 φτάνοντας τον Νοέμβριο του 2022 τις 1.490, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αριθμός των πολιτών (συνολικά 8.134.174) που έχουν χρησιμοποιήσει την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη και έχουν εξυπηρετηθεί τουλάχιστον μια φορά, εκδίδοντας ένα τουλάχιστον έγγραφο ή υποβάλλοντας μια ηλεκτρονική δήλωση. Όσο για τα έγγραφα ή δηλώσεις που έχουν εκδοθεί ή υποβληθεί ηλεκτρονικά από την αρχή λειτουργίας του gov.gr μέχρι σήμερα αριθμούν τα 227.585.781.
«Η ψηφιακή πολιτική είναι κοινωνική πολιτική, μια πολιτική που πρέπει να έχει στο επίκεντρό της τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών. Με αυτό στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας, προχωρήσαμε στην ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών με πολιτοκεντρικό σχεδιασμό» είχε αναφέρει σε παλαιότερη δήλωσή του ο Κυριάκος Πιερρακάκης για το gov.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.