Πολιτικη & Οικονομια

Η Μαρία Σπυράκη εμφανίζεται έτοιμη να στραφεί νομικά εναντίον του συνεργάτη της

«Η υπόθεση είναι παλιά και αφορά την πρώτη μου θητεία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρία Σπυράκη εμφανίζεται έτοιμη να στραφεί νομικά εναντίον του συνεργάτη της
© EUROKINISSI

Μαρία Σπυράκη - Άρση ασυλίας: Έτοιμη να στραφεί νομικά εναντίον του συνεργάτη της

Συνεχίζονται οι εξελίξης μετά την άρση ασυλίας της Μαρίας ΣπυράκηΚύκλοι προσκείμενοι στην Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στο MEGA, ανέφεραν πως πρόκειται για μία παλιά της υπόθεση, ενώ τόνισαν πως θα στραφεί εναντίον του συνεργάτη της.

«Η υπόθεση είναι παλιά και αφορά την πρώτη μου θητεία. Ο συνεργάτης είχε προβλήματα υγείας με τη μητέρα του, τον πατέρα του, αλλά αντιμετώπιζε πρόβλημα και ο ίδιος. Οι εκθέσεις μου είχαν κοινοποιηθεί εδώ και καιρό, σκοπεύω να πάω τη Δευτέρα να πληρώσω το πρόστιμο που μου καταλογίστηκε, ενώ θα στραφώ και εναντίον του συνεργάτη μου», ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι μεταφέροντας τις απόψεις της στο MEGA.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Σπυράκη είχε δηλώσει νωρίτερα ότι δεν θέλει να υπάρχουν σκιές και υπογράμμισε πως έχει «αποδεχθεί να προχωρήσει γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες η άρση της ασυλίας της. «Ζητώ να προχωρήσει άμεσα και χωρίς να περάσει από την αρμόδια Επιτροπή. Με συνοπτικές διαδικασίες (…). Σε κάθε περίπτωση η συζήτηση θα γίνει στην Ολομέλεια του Ιανουαρίου, θέλω όμως να τελειώσει αυτή η υπόθεση το συντομότερο», είπε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp3avm7n8snt)

Μαρία Σπυράκη - Η αναστολή της κομματικής της ιδιότητας

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί σήμερα ανεστάλη η κομματική ιδιότητα της Μαρίας Σπυράκη με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσο διαρκεί η απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ειδικότερα, με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, αναφέρει: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται. Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ