Πολιτικη & Οικονομια

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Πώς αντέδρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν του είπα ότι είμαι γκέι

Ο υφυπουργός Πολιτισμού εξιστορεί τον διάλογό του με τον πρωθυπουργό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.
Ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης εξήγησε γιατί αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό στον πρωθυπουργό, πριν μπει στο κυβερνητικό σχήμα © Menelaos Myrillas / SOOC

Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό την Παρασκευή.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα που έκανε με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Ο κυριότερος λόγος είναι επειδή θεωρώ ότι δεν είναι κάτι για το οποίο κάποιος πρέπει να ντρέπεται ή να το κρύβει. Επίσης, δεν θα ήθελα κανείς να νομίζει ότι όταν θα έχω μπει στην πολιτική θα έρθει και θα μου πει “σε κρατάω και θα το αποκαλύψω”, και θεωρώ ότι για μένα είναι πολιτικό θέμα τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας», είπε αρχικά.

«Έγραψε και μία προοδευτική υποτίθεται εφημερίδα ότι εγώ το κάνω για να διαφημίσω την προσωπική μου ζωή. Εγώ δεν έχω φωτογραφηθεί στο σπίτι μου με το έλατο πίσω και να πω ότι είμαι με τον σύντροφό μου. Είμαι πολύ προσεκτικός, γιατί ξέρω ότι θα κριθώ λίγο πιο αυστηρά», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp36sdadk9ah)

«Δεν έχω αλλάξει το ποιος είμαι και νομίζω ότι η συμπεριφορά μου θα ήταν ίδια και στρέιτ να ήμουν. Και στρέιτ να ήμουν, προτιμώ να μιλά για μένα η δουλειά μου από το να κάνω λάιφστάιλ εμφανίσεις», σημείωσε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Πώς αντέδρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν του μίλησε για τη σεξουαλικότητά του; «Όταν μου πρότεινε να μπω στην κυβέρνηση, τους είπα “παιδιά το ξέρετε ότι είμαι γκέι, ε;”. Την κάναμε την κουβέντα γιατί ήθελα να είμαι καθαρός και να του πω “κοίτα, δεν θέλω να σου δημιουργήσω πρόβλημα ενδεχομένως, γιατί μπορεί ένα κομμάτι του κοινού να αντιδράσει σε αυτό”. Όταν του το είπα μου απάντησε: “Ναι… και;”, και κάπου εκεί τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.