Πολιτικη & Οικονομια

Νέα Δημοκρατία: Εποχές Χρυσής Αυγής όσα έγιναν σε βάρος της Φωτεινής Πιπιλή

Η αντίδραση της κυβέρνησης μετά το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Δημοκρατία: Εποχές Χρυσής Αυγής όσα έγιναν σε βάρος της Φωτεινής Πιπιλή
© EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτεινή Πιπιλή - Βουλή - Δήλωση Νέας Δημοκρατίας: Εποχές Χρυσής Αυγής όσα έγιναν σε βάρος της

Θέση για τη «χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή» πήρε από την πλευρά κυβέρνησης ο Τάσος Γαϊτάνης, που κάνει λόγο για «εποχές Χρυσής Αυγής», για τα όσα έγιναν κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (8/12) της Ολομέλειας για το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στην ΕΥΠ.

«Πρέπει να καταδικαστεί από όλο τον πολιτικό κόσμο» τονίζει ο Τάσος Γαϊτάνης καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να ζητήσει «προσωπικά συγγνώμη» στην Φωτεινή Πιπιλή.

«Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής και πρέπει να καταδικαστεί απο όλο τον πολιτικό κόσμο. Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας που κατηγόρησε την κυρία Πιπιλή απο το βήμα της Βουλής, της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη», αναφέρει αναλυτικά η δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σχολιάστηκε και από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ξεκινώντας τη δευτερολογία του είπε: «Η ένταση και ο διάλογος είναι εντός του πλαισίου της δημοκρατικής λειτουργίας. Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό που είδαμε με την συμπαθέστατη σε εμένα βουλευτή να σηκώνετε από την θέση της και να ζητά τα ρέστα από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξαναγίνει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ