Πολιτικη & Οικονομια

Αύριο οι ανακοινώσεις για το «καλάθι του Άγιου Βασίλη» και το «καλάθι των παιχνιδιών»

Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγιος Βασίλης και χριστουγεννιάτικα στολίδια σε βιτρίνα
© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

«Καλάθι Άγιου Βασίλη» και «Καλάθι των παιχνιδιών»: Οι πρώτες πληροφορίες για τα προϊόντα - Οι δηλώσεις Α. Γεωργιάδη

Το «καλάθι του Άγιου Βασίλη» και το «καλάθι των παιχνιδιών» θα ανακοινωθεί αύριο, Τετάρτη (7/12) από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στο ACTION 24 τα δύο καλάθια θα ισχύσουν από τις 14 Δεκεμβρίου. Το «καλάθι του Άγιου Βασίλη» θα περιλαμβάνει τη γαλοπούλα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα μείνουν εκτός το αρνί και το κατσίκι. Σχετικά με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες υπάρχει προβληματισμός, αφού τίθεται θέμα ανταγωνισμού για ζαχαροπλαστεία και φούρνους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-coul7wx9j6o9)

«Καλάθι των παιχνιδιών»: Ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του παιδιού

Την ίδια ώρα, το «καλάθι των παιχνιδιών» θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, τα προϊόντα θα οριστούν με βάση την ηλικία και το φύλο του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN το «καλάθι των παιχνιδιών» θα περιλαμβάνει επιτραπέζια και παζλ, κούκλες, βρεφικά παιχνίδια και φιγούρες, κατασκευές και παιχνίδια δημιουργίας, εκπαιδευτικά παιχνίδια, αυτοκινητάκια και τηλεκατευθυνόμενα, ποδήλατα, παιχνίδια εξωτερικού χώρου και παιχνίδια μίμησης (κουκλοθέατρο, κουζίνες, εργαλεία κ.α.)

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-coug9bsdtee1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ