- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αναβάλλεται η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα
Οι ισχυροί άνεμοι και το Σινούκ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναβολή της επίσκεψης στη Χειμάρρα λόγω καιρού - Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Χειμάρρα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού «επειδή λόγω καιρικών συνθηκών δεν είναι δυνατή η πτήση ελικοπτέρου, η προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, μετατίθεται και θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο διάστημα».
Τι ανέφεραν κυβερνητικές πηγές για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Χειμάρρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί αύριο Τετάρτη (7/12) στη Χειμάρρα, τη Λιβαδειά και τη Δερβιτσάνη για να συναντήσει και να μιλήσει με μέλη της ελληνικής μειονότητας και απλούς πολίτες. Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, στο πλαίσιο της βελτίωσης των σχέσεων με την Αλβανία, η Ελλάδα επιδιώκει να προωθήσει τα θέματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και επιδιώκει τη βελτίωση των διμερών σχέσεων με τη γειτονική χώρα. Είναι γνωστή η θέση της για οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών με τους γείτονές της στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και της συνεννόησης. Μάλιστα αναφέρει ότι υπάρχει ήδη πολιτική συμφωνία για παραπομπή της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ενώ αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο, ζήτημα που αναμενόταν να συζητηθεί στη συνάντηση του Ν. Δένδια με την Αλβανίδα ομόλογό του την Παρασκευή.
Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, η Ελλάδα έχει ήδη υπογράψει συμφωνίες οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με την Ιταλία και την Αίγυπτο, εφαρμόζοντας στην πράξη το Διεθνές Δίκαιο και αναμένεται να επαναλάβει ότι οι συμφωνίες στη βάση του Διεθνούς Δικασίου και της συνεννόησης γειτονικών χωρών συμβάλλουν στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.