Πολιτικη & Οικονομια

Περιπέτεια στον αέρα για τον Βασίλη Κικίλια: Πτήση - θρίλερ λόγω της κακοκαιρίας Ariel

Κύκλους γύρω από την Αττική έκανε το αεροσκάφος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κακοκαιρία Ariel: Περιπέτεια έζησε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας και οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσης Μπαχρέιν - Αθήνα.

Ταλαιπωρία στους αιθέρες λόγω της κακοκαιρίας Ariel για αρκετούς επιβάτες αεροπορικής πτήσης, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός επέστρεφε από τη Σαουδική Αραβία μέσω Μπαχρέιν και η πτήση του ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:15. 

Η έντονη βροχόπτωση και οι άνεμοι, ανάγκασαν, όμως, τον πιλότο να κάνει τρεις κύκλους πάνω από την Αττική. 

Τελικά, το αεροσκάφος προσγειώθηκε, πριν από λίγο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να κατευθυνθούν κι άλλα αεροπλάνα, που έχουν ως προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η έντονη βροχόπτωση και οι άνεμοι ανάγκασαν τον πιλότο να κάνει τρεις κύκλους πάνω από τον αττικό ουρανό, χωρίς ωστόσο η απόπειρα προσγείωσης που επιχείρησε να έχει αποτέλεσμα.

Το αεροσκάφος συνέχισε την πτήση και προσγειώθηκε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, όπου φαίνεται ότι θα κατευθυνθούν και άλλα αεροπλάνα που έχουν ως προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος».

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Κικίλιας βρισκόταν από τις αρχές της εβδομάδας στο Ριάντ, καλεσμένος του Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας και υπουργού Τουρισμού της χώρας Ahmed Al Khateeb, προκειμένου να έρθει σε επαφές με leaders της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς και να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ταξιδιωτών και Τουρισμού.