Πολιτικη & Οικονομια

Οικονόμου για Τσίπρα: Εξοργιστικό να μιλά για τη φορολογία ο άνθρωπος που «έπνιξε» τη μεσαία τάξη

Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Οικονόμου: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη φορολογία - Τι είπε για τα μέτρα στήριξης κοινωνίας και επιχειρήσεων.
O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη φορολόγηση © Eurokinissi/Βασίλης Ρεμπάπης

Γιάννης Οικονόμου: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη φορολογία - Τι είπε για τα μέτρα στήριξης κοινωνίας και επιχειρήσεων.

«Είναι εξοργιστικό να μιλάει για τη φορολογία, ο άνθρωπος που, ως πρωθυπουργός, έπνιξε στους φόρους τη μεσαία τάξη και την παραγωγική Ελλάδα και βύθισε την χώρα στο σκοτάδι της αδιαφάνειας και της διεθνούς ανυποληψίας», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου έρχεται ως απάντηση στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο συνέδριο της Ναυτεμπορικής.

Επισήμανε ότι χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να παραδεχτεί ο κ. Τσίπρας ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη, προσθέτοντας ότι σε κάποιον ύστερο χρόνο θα ήταν καλό να αναγνωρίσει και το ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα από τα τρία μεγαλύτερα στην Ευρώπη προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε οι επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων να αγγίζουν λιγότερο τους πολίτες.

«Επίσης, στο μέλλον ίσως κάποια στιγμή παραδεχτεί την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του δημοσίου τομέα, στον οποίο συντελείται μια χωρίς προηγούμενο αναβάθμιση», είπε.

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού σημείωσε ότι παρά τις δηλώσεις του, ο κ. Τσίπρας, όλοι γνωρίζουν ότι δεν βιάζεται, τόνισε πως, «όπως έχει πει ο πρωθυπουργός, θα γίνουν στον ορισμένο χρόνο τους γιατί αυτό επιβάλλει η θεσμικότητά μας και το πατριωτικό μας χρέος, σε μια δύσκολη διεθνή συγκυρία».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ