- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λογαριασμοί ρεύματος: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές για τον Δεκέμβριο
Τι ανακοίνωσαν οι πάροχοι
Λογαριασμοί ρεύματος: Οι χρεώσεις των παρόχων για τον Δεκέμβριο - Αναλυτικά οι τιμές
Λίγο πιο χαμηλά από τον Νοέμβριο διαμορφώνεται η κιλοβατώρα στα οικιακά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, που ανακοίνωσαν οι προμηθευτές για τον Δεκέμβριο.
Όμως οι τελικές τιμές που θα πληρώσουν τα νοικοκυριά θα προκύψουν, μετά την αφαίρεση της κρατικής επιδότησης, που θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τους τιμοκαταλόγους που ανακοίνωσαν οι προμηθευτές, για τα τιμολόγια της ΔΕΗ μέχρι τις 500 κιλαβατώρες κατανάλωσης, το κόστος θα ανέλθει σε 38 λεπτά (από 39,7 ευρώ τον προηγούμενο μήνα) και σε 39,2 ευρώ για την δεύτερη κλίμακα, μετά τις 500 κιλοβατώρες (από 40,9 ευρώ).
Η Φυσικό Αέριο, θα τιμολογήσει τους πελάτες της τον Δεκέμβριο με 29,8 λεπτά για τα τιμολόγια με έκπτωση συνέπειας και με 31,8 λεπτά χωρίς έκπτωση.
Οι χρεώσεις της ΕΛΙΝΟΙΛ για το πρόγραμμα Power On Home μειώνει τις τιμές στα 28,5 λεπτά από 39,5 λεπτά τον Νοέμβριο ενώ η ΗΡΩΝ ανακοίνωσε τιμοκατάλογο 30,4 λεπτά με το πρόγραμμα GENEROUS Home, από 47 λεπτά που ήταν τον προηγούμενο μήνα και 38 λεπτά ανά κιλοβατώρα χωρίς την έκπτωση συνέπειας.
Για την Elpedison οι τιμές διαμορφώνονται στα 35 λεπτά (από 38 λεπτά τον Νοέμβριο) για το πρόγραμμα Electricity Home Day ενώ κατεβαίνουν τα τιμολόγια στα 32,7 λεπτά με έκπτωση συνέπειας στο πρόγραμμα Elpedison Συνέπεια Day που παρέχεται με πάγιο 5 ευρώ το μήνα.
H Protergia ανακοίνωσε τιμή κιλοβατώρας στα 36,8 λεπτά, από 39,5 λεπτά που ήταν τον Νοέμβριο, η NRG ανακοίνωσε 31,9 λεπτά από 37,5 λεπτά και η WATT &VOLT 38,9 από 40,6.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
«Μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να επιδιώκουμε την πολιτική ή τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων μας» σημειώνει
Τι είπε από το βήμα της Βουλής
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο» επεσήμανε ο υπουργός
«Ζούμε σε περίοδο τοξικότητας άνευ προηγουμένου» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.