Πολιτικη & Οικονομια

Παρακολουθήσεις: Ποιοι καλούνται σε ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Καταθέτουν τέσσερα πρόσωπα το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα κληθούν να καταθέσουν Δημητριάδης, Μπίτζιος, Λαβράνος και Ντίλιαν για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.
Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας καλεί σε ακρόαση τους Δημητριάδη, Μπίτζιο, Λαβράνο και Ντίλιαν © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα κληθούν να καταθέσουν Δημητριάδης, Μπίτζιος, Λαβράνος και Ντίλιαν για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου αποφασίστηκε από την Διάσκεψη των Προέδρων να κληθούν τέσσερα πρόσωπα για ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Πρόκειται για τους Γρηγόρη Δημητριάδη, πρώην γενικό γραμματέα του Πρωθυπουργού, καθώς και για τους Φέλιξ Μπίζιο, Γιάννη Λαβράνο και Ταλ Ντίλαν, οι οποίοι φέρονται από την αντιπολίτευση ως εμπλεκόμενοι με την εμπορία παράνομων λογισμικών.

Η ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αποφασίστηκε μετά από τα αιτήματα της αντιπολίτευσης και την συγκέντρωση του ελάχιστου αριθμοί των 2/5 των μελών της Επιτροπής, ενώ την εξέταση των συγκεκριμένων μαρτύρων είχαν ζητήσει με επιστολές τους οι κοινοβουλευτικές ομάδες ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ