Πολιτικη & Οικονομια

Σφραγίστηκε πρατήριο βενζίνης στο Χαλάνδρι - Σε δύο φάσεις η έρευνα της ΑΑΔΕ

Δεν έκοβε αποδείξεις - Οι καταγγελίες πολιτών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντλία Βενζίνης
© EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε πρατήριο καυσίμων στο Χαλάνδρι μετά από καταγγελίες πολιτών

Συνεχίζουν να πραγματοποιούνται καταγγελίες πολιτών για επιχειρήσεις, που είτε δεν εκδίδουν έγκυρες αποδείξεις είτε τα στοιχεία των παραστατικών αυτών αποθηκεύονται παραποιημένα στους σχετικούς μηχανισμούς και τελικά στο myDATA.

Σειρά είχε αυτή τη φορά πρατήριο καυσίμων στο Χαλάνδρι, στο οποίο οδηγήθηκαν οι ελεγκτές, μετά από επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες καταναλωτών.

Με βάση αυτές, τα στελέχη της ειδικής ομάδας της ΑΑΔΕ για τα καύσιμα προχώρησαν σε ειδική ανάλυση, η οποία οδήγησε στην κατάστρωση επιχειρησιακού σχεδίου.

Βάσει αυτού, έγιναν έλεγχοι σε δύο φάσεις:

Στην πρώτη φάση, διαπιστώθηκε η εγκυρότητα των καταγγελιών και ότι το πρατήριο, επί της οδού Παπανικολή 142 και Νικηταρά, δεν εξέδιδε αποδείξεις.

Στη δεύτερη φάση, αποκαλύφθηκε ότι το πρατήριο είχε παραποιήσει το σύστημα εισρών - εκροών.

Κατά συνέπεια, σφραγίστηκε, την ώρα που η έρευνα συνεχίζεται και επεκτείνεται στο σύνολο των βιβλίων και παραστατικών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Σφραγίστηκε πρατήριο βενζίνης στο Χαλάνδρι μετά από καταγγελίες πολιτών
© ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σφραγίστηκε πρατήριο βενζίνης στο Χαλάνδρι μετά από καταγγελίες πολιτών
© ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί η στρατηγική της έντασης δεν γίνεται ρεύμα
Γιατί η στρατηγική της έντασης δεν γίνεται ρεύμα

Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY