Πολιτικη & Οικονομια

Η Ν. Κεραμέως για Α. Τσίπρα και κοινόχρηστα: «Θλιβερό να υιοθετεί συκοφαντικό δημοσίευμα»

Η ανάρτηση της υπουργού Παιδείας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απάντηση Ν. Κεραμέως σε Α. Τσίπρα για τα κοινόχρηστα: Θλιβερό να υιοθετεί συκοφαντικό δημοσίευμα
Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νίκη Κεραμέως σε Αλέξη Τσίπρα για τα κοινόχρηστα: «Θλιβερό που υιοθετεί άκριτα ένα συκοφαντικό δημοσίευμα»

Τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, κάνοντας λόγο για fake news δια στόματος ακόμη και Αρχηγού της Αξ. ΑντιπολίτευσηςΗ κα Κεραμέως χαρακτήρισε θλιβερό ότι ο Αλέξης Τσίπρας υιοθετεί άκριτα ένα συκοφαντικό δημοσίευμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και έχει διαψευσθεί από νωρίς το πρωί.

Η ανάρτηση - απάντηση της Νίκης Κεραμέως στον Αλέξη Τσίπρα

Θλιβερό που ο @atsipras υιοθετεί άκριτα ένα συκοφαντικό δημοσίευμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και έχει διαψευσθεί από νωρίς το πρωί. Fake news δια στόματος ακόμη και Αρχηγού της Αξ. Αντιπολίτευσης.

Η δήλωση Τσίπρα για τα ακίνητα Κεραμέως

«11 ακίνητα έχει η κυρία Κεραμεως. Εντάξει, ξέχασε σε κάποιο να πληρώσει τα κοινόχρηστα της. Εμείς που έχουμε ένα, έχουμε τον διαχειριστή να μας τραβάει από το μανίκι. Όταν έχεις τόσα πολλά που να θυμηθείς πληρώσεις», είπε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο «Κόκκινο 105,5» και σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατίας, το οποίο ανέφερε πως η κυρία Κεραμέως χρωστάει ποσό των 3.470,86 ευρώ για κοινόχρηστα.

Αγωγή Κεραμέως στην εφημερίδα «Δημοκρατία»

Υπενθυμίζεται ότι η Νίκη Κεραμέως απάντησε και στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, «Δημοκρατία», το οποίο αναφέρει ότι η υπουργός χρωστά το ποσό των 3.470.86 ευρώ για κοινόχρηστα που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και χρόνια, στη Θεσσαλονίκη.

Η απάντηση της υπουργού:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή.

Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας.»

Σύμφωνα με κύκλους της υπουργού, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο που η εφημερίδα αναφέρεται στις αγωγές που έχουν για την υπόθεση, δεν αναφέρει ότι η υπουργός Παιδείας έχει κερδίσει αυτές τις αγωγές. Επιπλέον λένε ότι άμεσα θα ακολουθήσει εξώδικο και αν η εφημερίδα δεν επανορθώσει με νέο πρωτοσέλιδο, τότε, σύντομα, θα ακολουθήσει αγωγή κατά της «Δημοκρατίας».

keramews-dimokratia

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ