Πολιτικη & Οικονομια

Η Νίκη Κεραμέως διαψεύδει δημοσίευμα που εμπλέκει το δικηγορικό της γραφείο με το υπουργείο Παιδείας

Η απάντηση στην εφημερίδα «Δημοκρατία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως © EUROKINISSI

Νίκη Κεραμέως: Το δημοσίευμα εφημερίδας για το δικηγορικό της γραφείο και την εμπλοκή με το Υπουργείο - Η απάντηση

«Απολύτως ψευδές» χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου της Νίκης Κεραμέως το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» για την υπουργό Παιδείας και την εμπλοκή του δικηγορικού της γραφείου σε υποθέσεις του Υπουργείου

Το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά το πρωτοσέλιδο περί «απλήρωτων κοινοχρήστων» της Νίκης Κεραμέως για διαμέρισμα που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο η υπουργός απάντησε με αγωγή. Αυτή τη φορά, η «Δημοκρατία» υποστηρίζει ότι η υπουργός είναι «ηθικά εκτεθειμένη» για εμπλοκή του δικηγορικού της γραφείου σε υπόθεση του Υπουργείου. 

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία»
Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία»

«Για μια ακόμη φορά δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αφορά την Νίκη Κεραμέως είναι απολύτως ψευδές. Το Υπουργείο Παιδείας δεν ενεπλάκη και δεν εκπροσωπήθηκε, όπως ψευδώς αναφέρει το δημοσίευμα, στη διαμάχη δυο υποψηφίων που διεκδικούσαν την ίδια θέση σε διαδικασία εκλογής που έγινε το 2019 (σημειωτέον και πριν την ανάληψη της θέσης της Υπουργού από τη Ν. Κεραμεως)», αναφέρει αρχικά το γραφείο Τύπου της Νίκης Κεραμέως στην ανακοίνωσή του και σημειώνει: 

«Ο δικηγόρος που αναφέρεται στο δημοσίευμα εκπροσωπεί το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 2009 (10 χρόνια πριν γίνει η Νίκη Κεραμέως Υπουργός Παιδείας) και αυτό έπραξε, με την προσωπική του ιδιότητα και στη συγκεκριμένη υπόθεση». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ