- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένας χρόνος χωρίς τη Φώφη Γεννηματά: Ετήσιο μνημόσυνο τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο
H ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη
Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά
Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και σήμερα η οικογένεια της τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκτροταφείο Αθηνών.
Ήταν όλοι εκεί. Η οικογένειά της, ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και τα παιδιά της Αιμιλία, Γιώργος και Κατερίνα και σχεδόν όλο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου, σχεδόν όλοι οι βουλευτές, ο γραμμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος, ηγετικά στελέχη, στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Μιλτιάδης Παπαιωάννου, ο Κώστας Γείτονας, φίλοι και απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Με έκδηλη συγκίνηση τίμησαν τη Φώφη Γεννηματά συζητώντας για τις πολιτικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της στο ΠΑΣΟΚ και στην ηγεσία του κόμματος από το 2015 κι άφησαν ένα λουλούδι στο μνήμα της. Το παρών έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.
«Ένας χρόνος πέρασε από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Σήμερα και αύριο μπροστά στα γραφεία μας βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν», αναφέρει σε χθεσινή ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, δημοσιεύοντας μαζί και τρεις σχετικές φωτογραφίες.
«Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμή που αποτίουν στην αείμνηστη Πρόεδρο μας, μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών» προσθέτει σχετικά ο ίδιος στην ανάρτηση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια υπόθεση που υπογραμμίζει τα γνωστά παθολογικά συμπτώματα του πολιτικού μας βίου
Kατηγορεί ότι επικεντρώνεται σε δευτερεύοντα θέματα
Xαιρετίζουν την πρωτοβουλία του Λιβανέζου Προέδρου Αούν να ξεκινήσει απευθείας συνομιλίες με το Ισραήλ
Ο υπουργός προειδοποιεί για σοβαρό ενεργειακό σοκ με κίνδυνο στασιμοπληθωρισμού
Η άνοδος του λαϊκισμού αποτρέπει τις κυβερνήσεις από τη συζήτηση για ένταξη νέων χωρών στην ΕΕ
Καλύτερη προστασία των καταναλωτών ζητά ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Ζητά διευκρινίσεις για τη διαδικασία πρόσληψης το 2007 ενώ περιμένει απάντηση από το υπουργείο
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπερασπίζεται το δικαίωμα εκλογής χωρίς πτυχίο και απορρίπτει εκλογές
Τι αναφέρει σε έκθεσή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τη χώρα μας
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι όλα σταθμίζονται εν μέσω πολέμου και πληθωριστικών πιέσεων
Για στρατολόγηση μεταναστών ως μισθοφόρων, έκανε λόγο το βρετανικό δίκτυο
Η αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο»
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας παρουσίασε εικόνες από αυτό που υποστηρίζει πως είναι τα «επίσημα αρχεία» της αμερικανικής πολιτείας
Ακριβές τιμές, περισσότερο ψάξιμο στις προσφορές
«Δεν θα απολογηθώ για επιλογές ζωής που έκανα πριν από 40 χρόνια» είπε ο υφυπουργός
Ποιοι κινδυνεύουν να πληρώσουν 22% έξτρα φόρο
«Αποπροσανατολίζει διαρκώς τη συζήτηση»
Ποιοι και πότε πληρώνονται λιγότερα
«Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη δεν διώχνουν ούτε τον Λαζαρίδη μετά από τόσες αποκαλύψεις» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.