Πολιτικη & Οικονομια

Στην Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της Εξεταστικής για τις παρακολουθήσεις στις 21 Οκτωβρίου

Έχει χαρακτηριστεί «απόρρητο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το εσωτερικό της Βουλής - Στο βάθος τα έδρανα του προεδρείου
Βουλή © EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ: Η συζήτηση του πορίσματος στη Βουλή και η ολοκλήρωση των εργασιών από την Εξεταστική Επιτροπή

Το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρακολουθήσεις αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. 

Το πόρισμα της Εξεταστικής, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώθηκαν σήμερα, παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα. Το πόρισμα, το οποίο και έχει χαρακτηρισθεί ως απόρρητο, επέδωσαν στον Πρόεδρο της Βουλής τα μέλη του προεδρείου της Εξεταστικής (ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, η αντιπρόεδρος κ. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου και ο γραμματέας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης).

Αμέσως μετά, η υποβολή του ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής και τέθηκε στη διάθεση των βουλευτών προκειμένου να λάβουν γνώση από την Ειδική Γραμματεία του Προέδρου της Βουλής. Την ίδια ώρα, με επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος προτείνουν και εγγράφως «την εγγραφή στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 148 παρ.3 του Κανονισμού της Βουλής, που θα διεξαχθεί με ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 137».

Αυλαία ρίχνει η εξεταστική για τις παρακολουθήσεις | 13/10/2022 | ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Όποιος δήμαρχος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του

Το καλοκαίρι έρχεται κάθε χρόνο και οι ανάγκες για καθαρισμό είναι σταθερές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τρέχουν τελευταία στιγμή ή να αναθέτουν εργασίες σε εταιρείες οι οποίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν

Ο κ.Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο

«Το βασικό είναι να μην γελαστεί: δεν μπορεί να υπάρξει κανένα απολύτως ενδεχόμενο "επιστροφής" του, αν δεν κερδίσει προηγουμένως έστω και ψήγματα της εμπιστοσύνης των κεντρώων μετριοπαθών»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.