- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τηλεκαβγάς Γεωργιάδη-Σπίρτζη για την 12χρονη: «Πιο βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει» (βίντεο)
Τι προκάλεσε την έντονη αντιπαράθεση
Γεωργιάδης - Σπίρτζης εκτός ορίων σε τηλεοπτική εκπομπή
Αγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Χρήστου Σπίρτζη στον αέρα του Open, με αφορμή δηλώσεις του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.
«Τι δεν καταλαβαίνετε, κύριε Γεωργιάδη;», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σπίρτζης, συμπληρώνοντας: «Όταν η καταγγελία έχει γίνει εδώ και ενάμιση μήνα και διερευνάται αυτή η ιστορία. Η ίδια η Αστυνομία διαρρέει ότι έχουν ταυτοποιηθεί πάνω από 10 άτομα και υπεύθυνος είναι ο κ. Θεοδωρικάκος. Υπεύθυνος για την Ελληνική Αστυνομία είναι ο υπουργός "Προπαγάνδας" - Προστασίας του Πολίτη, είναι ο κ. Θεοδωρικάκος, που δεν ξέρει πόσα ψέματα λέει το λεπτό και δεν δίνουν τα ονόματα».
«Ο κ. Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να δώσει τα ονόματα. Κάθεστε και χυδαιολογείτε τον κ. Θεοδωρικάκο. Εκείνος θα δώσει τα ονόματα;», τον ρώτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας: «Ρωτάω άλλη μία φορά. Να ξέρουμε και για τι μιλάμε. Εδώ χυδαιολογεί κατά του Θεοδωρικάκου για κάτι στο οποίο δεν έχει καμία δυνατότητα να παρέμβει. Θα έπρεπε να ντρέπεστε, είναι πολύ χυδαίο αυτό που κάνετε».
Στη συνέχεια ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε πως η Αστυνομία «θα έπρεπε να έχει ολοκληρώσει ήδη την ταυτοποίηση των 213, εξηγώντας: «Λέμε ότι η καθυστέρηση, όπως στην υπόθεση Λιγνάδη, είναι συγκάλυψη. Γιατί δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς από αυτούς να κρύψουν στοιχεία, να εξαφανίσουν υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα. Ό,τι ακριβώς έγινε στην υπόθεση Λιγνάδη, όπου δεν βρέθηκαν στοιχεία».
Μάλιστα, πρόσθεσε: «Πώς γίνεται ενάμιση μήνα να έχουν ταυτοποιήσει πλήρως αυτό το κτήνος και να έχουμε βγάλει τρεις ανακοινώσεις, να έχουν κάνει οι δημοσιογράφοι τη δουλειά και να έχουν βρει φωτογραφίες με τα πάντα από τη ζωή του, και να μην έχει δώσει επίσημα απάντηση η πολιτεία, μπας και σωθεί κανένα παιδάκι ακόμα...».
«Ο κ. Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη την υπόλοιπη ζωή του και γι' αυτό που έγραψε και γι' αυτά που λέει. Πιο άθλιο, βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει. Είναι βρωμεροί οι άνθρωποι για τα υπονοούμενα που πετάνε. Ξέρει πολύ καλά ότι ο κ. Θεοδωρικάκος αν έβγαζε ένα όνομα στη δημοσιότητα θα διέπραττε βαρύ ποινικό αδίκημα. Ο μόνος που έχει δικαίωμα να βγάλει είναι η Δικαιοσύνη, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την απάντησή του στον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, με τα πνεύματα να οξύνονται.
«Είστε ένας άθλιος συκοφάντης, βρωμερός, τρισάθλιος. Μη με διακόπτετε!», είπε προς τον Χρήστο Σπίρτζη, με τον ίδιο να απαντά «βρίζετε όσο θέλετε».
«Ξέρει ο αρχιψεύταρος ότι ο κ. Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να βγάλει τα ονόματα στη δημοσιότητα και βγαίνει να κάνει αυτή την κριτική για να πάρει ψήφους πάνω σε ένα παιδάκι. Και δεν ντρέπεται. Είσαι και πατέρας, άθλιε, βρωμερέ», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύοντας επίθεση προς τον Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος απάντησε: «Δεν ντρέπεσαι λίγο; Τι να πω...».
Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε στη συνέχεια, σε υψηλούς τόνους, ότι η Ελληνική Αστυνομία «έδρασε με επαγγελματισμό« και ο ενάμισης μήνας ήταν για να «δεθεί» η υπόθεση, ενώ για την υπόθεση Λιγνάδη τόνισε: «Επί Νέας Δημοκρατίας συνελήφθη, επί Νέας Δημοκρατίας δικάστηκε. Το ότι είναι ελεύθερος είναι απόφαση του δικαστηρίου. Θα δεχθώ κάθε κριτική, αλλά κριτική επί του ήθους της παράταξης όχι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντιδράσεις για την πυρηνική ενέργεια που δεν είναι ελληνικό προνόμιο
«Παρουσιάζουμε έναν σχεδιασμό, μια εναλλακτική στρατηγική για τη δίκαιη μετάβαση»
Πώς φθάσαμε στην απόφαση να πάει πιο πίσω το μέτρο
Τα δύο σενάρια και η πρόταση για αύξηση 70 ευρώ
Δεν σταματά η διαδικασία διεύρυνσης
Γιατί δεν θα δοθεί σε χαμηλοσυνταξιούχους και ΑμΕΑ
Το ποσό των 750 ευρώ είναι μεικτό και υπόκειται σε κρατήσεις
Ο βασικός κανόνας για να υπολογίσετε άμεσα το τελικό ποσό που θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό
Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 20%
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.